kupis tzr50, i mozes samo po servisima, kvari se stalno i nista ne ide, pre slab je to motor za manualca, jos zvuk kosilice, ma milina![]()
ali ne ide bolje od moje mallosi Areae 51Izvorno postao sstrizic
![]()
Zadnji uredio RAUL : 12-02-2006 u 20:02
kupis tzr50, i mozes samo po servisima, kvari se stalno i nista ne ide, pre slab je to motor za manualca, jos zvuk kosilice, ma milina![]()
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
To ne znam, nikad se nisam okusao sa areom 51, al moras uzeti u obzir koliko si para ulozio u motor, i jel imas kit od 70 kubika, dok ja na svom imam 50!Izvorno postao RAUL
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
imam starijeg brata i starog koji su ludi za motorima..a ja skutera vozim gilera 180 pa preporucam,to mi ga decki iz kvarta sredili,nema retrovizore,crvena svijetlaIzvorno postao sstrizic
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
off: Mala, odakle si?
i kolika ti je tezinaIzvorno postao sstrizic
![]()
Kak mislis kolika je tezina, mislis motora oko 90 kila, nisam siguran!Izvorno postao RAUL
tezina osobe koja vozi skuter.Nije isto dali osoba ima 100 ili 50 kg
Aha, imam 80 kila!
taj skuter ide dobro i to jedino priznajem utrkivao sam se u autu s njom odero sam ga ali nema sta dobro ideIzvorno postao mala
DUKE II CMGSN
[QUOTE=sstrizic]off: Mala, odakle si?[/QUOTE
osijek
kupi ti,prijatelju gileru 180,nes pozalit![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ima mi je prijatelj, motor je stvarno prva liga, jedino sto trosi ulja, al ak ces uzivati moraš se necega odreci!Izvorno postao mala
moj prijatelj ima tzr i nema nikakvih problema ja osobno nebih nikad kupio skuter za te pare uzmes auto točno eminem
moj tomos 15-ica brije sve serijske skutere u gradu do 50ccm
Ditech ne uzimaj ni pod razno jer su to najgori motori koji su poslani na tržište.Izvorno postao RAUL
to te pitam..Izvorno postao sonyck
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
haha mom frendu su maznuli tomosa,nekkii beteac..(tak se izgovara)![]()
www.svijetskutera.com
tu ljudi pricaju svasta (ima i normalnih prijedloga), tako da odi tamo i malo se raspitaj i procitaj nes pametno..
samo cekam da se faber javi, kad ono, nema ga..![]()
e da,tamo ti ima puno mojih frendova koji se fakat razumiju u motore...
a gdje vidis da se ovdje prica o motorima?Izvorno postao mala
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
a sta skuter nije motor??? malo tandrkalo,za one sta ne mogu jos vozit nest jace i ovo je dobro..
svi znam da ti vozis veejikoga motoja![]()
hehe
btw koji imas,daj stavi sliku![]()
budem jedan dan.
pa jasno da skuter nije motor. to je... romobil..
![]()
![]()
jedng lijepog dana poslije kise..ajde,sta ga tesko slikat?najmanji problem
![]()
mozda decko kupi motor slican tvome... moj stari sad kupio hondu hornet (neznam kak se pise) ipak je on covek u godinama pa nije za njega neka jurilica![]()
opet ti sa svojim frustracijama....lol odi pa se ljeći......gle bolje imat skuter od 50kubika nego neku kramu sa wingsom gore......
od skutera je dobro uzet sp-a 180kaj svi ovdje bruje ili sr-ku 150 i onda si miran a ne 'ko ja.....prodajem svoju kramu oće netko kupit??isuse naravno da neće nitko prodajem ga već godinu dana i ništa...
još jednom killa ššššš!
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
haha...
meni se cini da si ti isfrustriran, a kako i nebi bio kad imas romobil i jos ga nemres ni prodat
a i daj malo obrati paznju na smajlice..mislim...
ali cinjenica je da skuter nije motor (motocikl) i nemas se ti sta bunit.
Zadnji uredio flOoKi : 13-02-2006 u 23:13
Bookmarks