Vidi ti, mala se razumije u motore, ko' bi reko!Izvorno postao mala
ta 180 ide ko raketa, 180 kubika, dvotaktni motor, kad se to zavrti, jooooj.......
Vidi ti, mala se razumije u motore, ko' bi reko!Izvorno postao mala
ta 180 ide ko raketa, 180 kubika, dvotaktni motor, kad se to zavrti, jooooj.......
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
imam starijeg brata i starog koji su ludi za motorima..a ja skutera vozim gilera 180 pa preporucam,to mi ga decki iz kvarta sredili,nema retrovizore,crvena svijetlaIzvorno postao sstrizic
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
taj skuter ide dobro i to jedino priznajem utrkivao sam se u autu s njom odero sam ga ali nema sta dobro ideIzvorno postao mala
DUKE II CMGSN
Vjerujte mi na rijec, klinite se tih Di-Tech motora, sa nekim direktnim ubrizgavanjem, to nije za nase standarde(gorivo je kod nas smece) i ti motori ne idu nista, nula, zero!
Aprillia Di-Tech sucks, kao i Runner sa tim novim motorom i Piaggio NRG isto sa tim novim motorom.
Peugeot ide ko moj bicikl, to je uzas, a skup je ko vrag, plus toga sto ima tu single frame vilicu koja kad ode onda si.......
Ako oces skuter koji se ne kvari, koji przi sve ostale i koji ima normalnu cijenu, uzmi si Piaggio NRG, ili Runnera sa starijom verzijom motora, koja ima karburator pa da vidis kak to ide.
Kad stavis kit briješ 125 kubika sa dvojicom, a VXR držiš do 80 km/h, onda znaš kako to leti.
Istina da malo više troše, al kad ti sa dvojicom sa svom skuteru obriješ nekog na peugeot-u samog, ko da stoji, to je poseban feeling.
Ovo dva modela su skuteri, ovo sve ostalo su bicikli.
Jedna usporedba, moj Nrg sa sportskim auspuhom i valjčićima drži totalno nabrijanu aprilliju di-tech u koju je uloženo dodatnih 5000 kuna za nabrijavanje.
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
ali ne ide bolje od moje mallosi Areae 51Izvorno postao sstrizic
![]()
Zadnji uredio RAUL : 12-02-2006 u 20:02
To ne znam, nikad se nisam okusao sa areom 51, al moras uzeti u obzir koliko si para ulozio u motor, i jel imas kit od 70 kubika, dok ja na svom imam 50!Izvorno postao RAUL
i kolika ti je tezinaIzvorno postao sstrizic
![]()
Kak mislis kolika je tezina, mislis motora oko 90 kila, nisam siguran!Izvorno postao RAUL
...pa ne bi dao tolike novce za ushrani skuter - ma nikad... kupiš auto za to...Izvorno postao sonyck
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja imam apriliju sr 50 i prezadovoljan
kupi polovnog tomosa i sretan si, ne brineš o izgledi, potrošnji goriva...![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
evo aj ti svakako preporucujem apriliu sr50r to je jako dobar motor imam ga i jos uz toga imam yamahu xt125 enduro..
kupis tzr50, i mozes samo po servisima, kvari se stalno i nista ne ide, pre slab je to motor za manualca, jos zvuk kosilice, ma milina![]()
off: Mala, odakle si?
[QUOTE=sstrizic]off: Mala, odakle si?[/QUOTE
osijek
kupi ti,prijatelju gileru 180,nes pozalit![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ima mi je prijatelj, motor je stvarno prva liga, jedino sto trosi ulja, al ak ces uzivati moraš se necega odreci!Izvorno postao mala
tezina osobe koja vozi skuter.Nije isto dali osoba ima 100 ili 50 kg
Aha, imam 80 kila!
moj prijatelj ima tzr i nema nikakvih problema ja osobno nebih nikad kupio skuter za te pare uzmes auto točno eminem
moj tomos 15-ica brije sve serijske skutere u gradu do 50ccm
to te pitam..Izvorno postao sonyck
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
nego da te pitam kolko bi mogo dobit za svoju 15-icu mislim motor je maksimalno očuvan cak ima nikl na amortizerima sve serijsko plavi 100kmh i više naravno kad je ladan moram razbacit trku sa tzrom iIzvorno postao Bronth
haha mom frendu su maznuli tomosa,nekkii beteac..(tak se izgovara)![]()
www.svijetskutera.com
tu ljudi pricaju svasta (ima i normalnih prijedloga), tako da odi tamo i malo se raspitaj i procitaj nes pametno..
samo cekam da se faber javi, kad ono, nema ga..![]()
e da,tamo ti ima puno mojih frendova koji se fakat razumiju u motore...
Bookmarks