Kao sto vidite nova verzija softvera.Da li je neko uspeo da je proba?Koliko vidim dobiju se 4 nove igre kojih nema u verziji za americko trziste.Navodno je brzi i unos SMS-a.
http://www.esato.com/board/viewtopic...rum=17&start=0
Kao sto vidite nova verzija softvera.Da li je neko uspeo da je proba?Koliko vidim dobiju se 4 nove igre kojih nema u verziji za americko trziste.Navodno je brzi i unos SMS-a.
http://www.esato.com/board/viewtopic...rum=17&start=0
Ovo je odlično! Prije mora ga nosim obavezno na upgrade!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Par screenshotova novih igara koje dolaze s novim softom:
![]()
![]()
![]()
![]()
Dakle, 4 nove igre su:
1. BALLPOP = like an arkanoid thing (bounce the ball upwards & try not to let it fall)
2. PATH = haven't played it yet, will do the review later (Somewhat a number/puzzle game)
3. PULLDOWN =its a popular net game/yahoo game w/c you choose 3 same colors & it will be removed until there’s nothing left.
4. TENNIS = T39 users & former users...you know this...
Također ima nekih novosti u BT meniju i brže pisanje SMS-a (navodno)
Za one koji se pitaju šta je s memorijom kad su tu 4 nove igre: memorija je i dalje oko 1 mB i ništa se nije promjenili, naime T68i izgleda ima 2 čipa od koji 1 ima 2 mB-a memorije i na njemu je uglavnom smješten OS, a drugi ima 8 mB-a memorije i ne znam točno što je sve na njemu, ali sigurno je da nije skroz ispunen tako da ima mjesta za još novih funkcija, igara i ostaloga što zauzima memoriju, a userima i dalje ostaje 1 mB na raspolaganju po volji.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Jebenica,sam me zanima kad ce to doc kod nas(ak jos vec nije doslo) i kad ce to moc dobiti moj t68m.
Nikad nije mir kad uleti Maximir!
Za T68m vani već potoji verzija ali kakvo je stanje kod nas ne bi se čudio da je uopče ne nabave i ne rade upgrade za T68m.
Što se tiče igara moguće je da su one cijelo vrijeme i bile u telefonu ali sad su tek stavljene u meni. (u verziji R2A je bilo moguće u service meniju - text labels pronaći i imena i instrukcije za te igre).![]()
To nije neki sigurni pokazatelj.Na primer u A2618 s ima tekstova koji se vezuju za organajzer i cak mi se cina za IrDA koji zbog nedostatka hardvera nije moguce aktivirati na ovom telefonu.
Ma ima u T68 i svakakvih drugih gluposti... od dodatka za FM prijemnik, MP3 player....
a Java nema a?
Ako si gladan pojedi nesto
Brijem da ce se moci nadograditi kod boljih unlockera ak vec nece moci u originalnom servisu.![]()
Nikad nije mir kad uleti Maximir!
Bookmarks