Dobila sam dvd od t-coma i to vivax dvd k 200 player,ali se mi na divx-ima ne učitavaju titlovi dok na dvd-ima idu normalo.Kaj da radim?
Dobila sam dvd od t-coma i to vivax dvd k 200 player,ali se mi na divx-ima ne učitavaju titlovi dok na dvd-ima idu normalo.Kaj da radim?
jel divx na cdu il više filmova na dvdu? i jel titlovi imaju isto ime kao i film, npr. "ko to tamo peva.avi" i "ko to tamo peva.txt", ali isto slova i isti razmaci?
U kojem su ti formatu titlovi? Jesu istog imena, mislim potpuno istog, kao film?
Edit: zerobravo me prestgao za minutu!
nije namjerno.... eto ako nisu, moraju biti, inače ništa, na kompu to nije bitno, recimo za bs player, al za divx player je...
Da,istog su imena i film i titl sa istim razmacima,format titla je srt datoteka, a fiml je jedan na cd-u.
...ali neki dvd-i rade samo sa .sub titlovima (kao npr. moj Powervision)...Izvorno postao pepelepe
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Vecina njih rade samo sa .sub titlovima, ali bas i nece citati HR znakove
al smo se razgranali.
probaj sa "subtitle workshop"-om spremiti isti prijevod kao srt, sub i txt. pa ih sprži sve sa filmom.
taj vivax(?) je valjda "mejd in nepoznata istočna zemlja" tak da niš nije sigurno. (a ovo di na nekom filmu čita .srt a na drugom ne, probaj ga ručno upaliti, a ak nemaš tu opciju probaj spržit film i titl bez razmaka npr betmensevracakuci.avi)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
poklonjenom konju se ne gleda u zube
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
e ja se nebi kladio da su trojanci pogledali konju u zube ili pogledali konja nebi onako završiliIzvorno postao blazzer
a za titlove probaj ih konvertirat u druge formate dat ću ti link na program kad ga nađem
EDIT krivi program ovo je za sinkronizaciju (ako ti biže titlovi
http://software-files.download.com/s...&psid=10445104
Zadnji uredio OuttaControl : 11-02-2006 u 22:19
Nije to da sam nezahvalna,ali ako postoji neko rješenje zakaj ne bi probala to riješiti.
Isprobala sam još neke filmove ( svi titlovi su srt datoteke,svi na sony cd-u,sve isto ) i od njih 5 na jednom idu titlovi,a na ostalima ne,kako to?
Ne, nego ja sam odgovrio na vaš upit kad ste pitaliznačenje Killinog posta
to mislim
A treba biti isto ime fila i isto ime titla
kao što frend gore reče
film se zove "betmen.avi", onda titl mora biti "betmen.srt"
pa gledaj, oni daju dvd player umjesto 2 mjeseca flat-a. naravno, ima ljudi (cudnih)kojima je dvd player puno bolja opcija. npr meni je flat puno bolja opcija, ja nebi uzeo dvd ni mrtav
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
probaj s ovim
http://www.suedwest-pc.de/download.php?id=5511
Ja sam dobila i dvd i 2 mjeseca flat rata ( uzela sam sa iskona ),a to bih htjela srediti pošto taj dvd ide starcima a oni ne mogu gledati bez titlova pošto ne znaju engleski.
A pošto imam već dosta filmova na cd-u kojima ne ide prijevod da li bi se mogao dvd odnijeti na servis pa da tamo nešto srede
mozes snimiti i pet sest divx-a na jedan dvd, samo je bitno, da prijevod ima isto ime ko i fajl od filma i da je u srt formatu, inace nista.. ja sam taj player kupio za neku sicu davno, i radi mi skroz normalno..za tolko para se nebi cudio da i ne radi heheal mogu rec da je ok za pogledat filmove
![]()
Čula sam da postoji neki firmware za taj dvd player pa me zanima da li je to istina te da li će se nadogradnjom tog firmwarea na player moći učitati titlovi sa divx filmova?
Da li mogu to sama napraviti ili ga moram nekud nositi?
mozes, nadjes ga na netu, zaprzis na cd i instaliras ga u player
Našla sam već nešto ali me zanima ako može biti problema kad to stavim gore i da li će mi 100% ići titlovi.Ne bi ga htjela bez veze pokvariti.
Nemas sta pokvariti.
Sve sam napravila kako piše već mi je izbacio player cd van ali mi je ekran skroz crni i to već tako 20 min.Kaj to treba biti tako ili sam nešto zaje..?
( dvd player nisam ništa dirala,skroz je uključen )
Pošto mi dvd player uopće ne reagira sutra ga nosim na servis na popravak,nadam se da će oni moći još srediti da čita sve vrste titlova.
Bookmarks