Predpostavljam da pokušavaš s kompa na mob prebacit? Koji software koristiš za prebacivanje? Trebaš upariti mobitel i komp i sve radi...Izvorno postao Kokach
Molio bi nekog ako zna odgovor da mi pomogne odgonetnuti ovaj problem,
kad zelim prebaciti igru ili neki program javlja mi da nije dopusteno od
telefona,kad dodjem do opcije "dopustenja" u mobu, javi mi "Dopustenja se
ne mogu konfigurirati".
Unaprijed hvala na odgovorima
Predpostavljam da pokušavaš s kompa na mob prebacit? Koji software koristiš za prebacivanje? Trebaš upariti mobitel i komp i sve radi...Izvorno postao Kokach
Seriously?
Prvo jel sa kompa u mob ili obratno?
Ako je s kompa na mob, samo spoji kabel, premjesti igre preko Windows explorera u folder "Other", otkopcaj kabel i instaliraj igre
iPhone 5s 16 GB
Hvala vam na odgovorima, ali meni sve stima kod prebacivanja. Bez problema prebacim mp3, teme i ostalo ali kad zelim prebaciti igru javlja se gore navedeni problem. Za prebacivanje koristim Sony Erricsonn File menager. Instalirao sam drivere i kazem sve stima osim te "sitnice"
ne treba ti nikakav program. Kao sto sam ti napisao gore, otvori Windows explorer, izaberi igre koje hoces, stavi ih u Others folder, otkopcaj kabel, idi u Others folder i insaliraj igru. To bi trebalo raditi![]()
iPhone 5s 16 GB
kakav nastavak imaju te igre i programi, tj. u kojem su formatu?
fileovi su ti .jar![]()
iPhone 5s 16 GB
Sa Sony Ericsson File Managerom se pristupa unutarnjoj memoriji.Dosad nisam niti pokušavao tako prebaciti igre.Radim upravo onako kako je imatic rekao i sve odlično radi.Dakle u windows exploreru se prebaci file na memorijsku karticu u folder other.Onda se u mobitelu otvore "datoteke",pa unutra folder "drugo" i instalira igrica.
@Kokach : probaj prebacit tako,na memory stick.
Zahvaljujem na odgovorima,sav stima sad!
Pozdrav![]()
Bookmarks