Evo našao sam ti ovo SMARTFilter
Probati ću naći još nešto pa ti javim i molim te reci ljudima u ovoj temi gdje si našao za kupiti Compacta
Postao sam ponosni vlasnik MDA Compacta. Kako imam i p800 zanima me postoji li neki call manager za pocket pc uredaje, kao sto je na symbianu advanced call manager?
I još neki zgodni programcici?
Evo našao sam ti ovo SMARTFilter
Probati ću naći još nešto pa ti javim i molim te reci ljudima u ovoj temi gdje si našao za kupiti Compacta
ima danas u oglasniku jedan za 1300kn sorry za malo off
abdbda
Našao sam nešto puno bolje ovog SMARTfilter programa. Program se zove Call SMS Blocker te imaš opis programa ovdje
Program je skoro identičan advanced call manageru!!
Kupio sam ga preko www.ebay.de i bio je odlokan, nov s D1 karticom... Na njemačkom je, ali kako govorim njemački to mi je o.k. I platio sam ga samo 240 eura + 20 eura dostave....
p.s. zahvaljujem na preporukama:-)
Zadnji uredio speedcats : 12-02-2006 u 00:12
Btw... primjetio sam da palm ima neke funkcije puno user friendly nego pocket PC, npr. slanje kontakata putem mobitela.... Ovdje je moguće napraviti samo sinhronizaciju (p800 i Compact) dok sam na Treu 600 vrlo lako poslao kontakte putem IR na Treo 600 s P800. To mi se ne sviđa, a pogotovo to što mi je sve duple brojeve mobitela u imaniku pojeo pa sam ih morao naknadno unositi.
Ipak pocket PC se strašno počeo širiti tako da sam odlučio preći na tu platformu iako je, koliko čujem palm još uvijek br. 1 u USA.....
Tako da sam se dvoumio između treo 650 i MDA Compact... i odluka je pala na Compact:-)
Zadnji uredio speedcats : 14-02-2006 u 00:07
Ne mogu naći crack za taj program (Smart filter)... Ima neko neku ideju (osim kupovine)?![]()
Skini si ovaj Call SMS Blocker jer je taj program puno bolji a crack ti je već uključen u njega jer sam ti ga ja uploadao![]()
Možeš mi poslati na mail taj progg... nikako ga ne uspjevam skinuti s onih glupih stranica....
@speedcats skini ga u postu #4(izabereš free i onda upiši kod koji te traži i klikni download)
Ali mi rapidshare neda da ga skinem -.-Izvorno postao Skyward
Ga možeš plz hostat negdje ?
Ili nekaj slćno ?![]()
Kao što je već rečeno ne ide.... Stalno se javlja poruka da je download fieled!!! Daj ga stavi na neki drugi server.... geocities ili gameroom ili nešto slično.....
Evo ljudi probajte sa ovimehttp://www.yourfilelink.com/get.php?fid=32907
Hvala, ovo je već bolje:-) Uspio sam ga skinuti:-)
Ok, super!! Ako trebaš nekaj još u vezi compacta pitaj![]()
Gle, šteka mi taj program i jedino radi kada mi blokira uređaj, a to je svaki put kada ga aktiviram, tako da sam ga izbrisao. Ne znam u čemu je problem... imam najnoviji njemački, T-mobileov software....
Neznam ja ga nisam isprobao tako da neznam o čemu je riječ. Budem ga instalirao pa javim
Bookmarks