ja sam bio prosle godine, bilo je zakon.. isli smo u orebic... napili se ko stoke i skakali u more..![]()
Ovo je tema za sve osmase na forumu ali i ostale. Ove godine idem sa razredom na eskurzijuOdrediste nam je Pula. Zanimaju me vasa iskustva sa eskurzija i oni koji su osmi razred zanima me gdje oni idu. A vi iz Pule postajte gdje je pice najjeftinije
![]()
![]()
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
ja sam bio prosle godine, bilo je zakon.. isli smo u orebic... napili se ko stoke i skakali u more..![]()
.....cute but psycho.....
Koliko ste dana bili, mi cemo biti 4 dana, ali neznam kolko ce od toga biti u putu..
mi smo bili 5 dana... 2 dana smo putovali..
Dva ste dana putovali u Orebić i natrag?? Mislim, WTF?!
ko zna s čime su se vozili do tamo....
mi idemo ove godine ali neznamo još di...........
@muras, ti si iz bosne ?
Lineage 2 user
Ja se nebi puno napijo, kad dugo ostajete, napijte se prve dvije veceri, a zadnju vecer potegnite koji, ali ostanite prisebni pa snimajte stra rade drugi u pjanom stanju
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
mi nismo nigdje išli od 5-8 razreda na ekskurziju pa čak niti u 8. nisu nas htjeli vodit
ja bio prošle godine i nisam se opio NI Jednom jer nisam tio (nevolim se opijt jednom - 2put godišnje je dovoljno - nova godina i neki poseban događaj)
Vjeruj mi hoces kasnije, za koju godinuIzvorno postao Hacker
![]()
![]()
![]()
iPhone 5s 16 GB
Ne kužim to oblokavanje na izletima i sličnome. To možeš napraviti i doma i dođe te jeftinije. Ovdje platiš put, smještaj, hranu, a na kraju se pola toga ne sjećaš... Za to odeš u kvartovski park...
Pula ti je jedan od skupljih gradova u RH, jedino ducani vas mogu spasiti..pa u parkIzvorno postao John Frusciante
ili negdje uz more
![]()
Ma nema veze, i Mostar je najskuplji u Bih
Znam da cemo odsjest u nekom hotelu sa 4 zvjezdice u centru grada
Ako znas kako se zove hotel mogu tireci viseIzvorno postao John Frusciante
Heeee, kvartovski park je ipak rezerviran za džointe, malo dopa i tako to........Izvorno postao frish-KI
To što ti govoriš, možda bi bilo bolje sjesti na zidić ispred samoposluge.....
Lokacija je na dana na odabir, ali the point je čemu plaćati te ekskurzije i izlete da bi se urokavali kao svinje kad to mogu .......................................... (ubaciti lokaciju iz kvarta po želji).
@frish-ki isli smo autobusom, krenuli smo u petak navecer, a krenuli nazad u utorak ujutro... kak su oni nama rekli da cemo bit 5 dana, tak sam ja izracuno da smo putovali 2 dana..
@celikkk iz hrvatske sam
![]()
Kakio god postavio, niste mogli putovati dva dana. Možda 20-ak dati tamo i natrag...
trebalo nam je 17 sati da dodjemo tam...
Nemoguce...
meni iz tuzle treba max 6 sati... znaci 12 sati u oba smjera... a ti si daleko od mene kolko ja od orebica, znaci 12 sati u jednom i 24 sata u drugom smjeru...
Lineage 2 user
cuj, nemam potrebu vam lagat... krenuli smo u 22h, a dosli u 15h..Izvorno postao Celikkk
Ajde vratimo se na glavnu temu
ma naroljajte se ko deve, srigajte se profesoru pod prozor, ili vrata (zavisi jel hotel il bungalov)
Ponesite DiscMan (ili MP3 player, nesto sto nosi muziku uz sebe), adapter (za rad discmana) i ove male zvucnike od kompjutera
To je najzesca fora
meni su dolazili i trazili da uzmu zvucnike pa da pustaju 50centa, kazem ja nemoze, ako hocete aje vamo kod mene i slusat cemo ROCK pa dok se boje ne rastope![]()
Bookmarks