Samo dokaz da se trgaju za korisnike![]()
Evo, do jučer je teta kad bih pozivao upozoravala da mi račun istječe za 3, pa 2 dana. Večeras je ušutila, pa mi ništa nije bilo jasno. Naime račun je istjecao 10. 2. 2006. Sad sam nazvao 091 7788 kad teta kaže- Račun istječe 9.5.
Nikakav bon nisam stavljao i već sam frendove obavijestio o prelasku na Tele2.
Znači, produljili su mi, ne znam zašto račun za 3 mjeseca. Što vi kažete?
Samo dokaz da se trgaju za korisnike![]()
stisnulo je i njih .
meni ništa čovječe, rok ostao isti...i to na 2 broja
mozda je neka greska?!
Što se mene tiče, mogu mi i oduzeti 3 mjeseca, ionako sam broj prekrižio. Ne služi mi više nizašto.Izvorno postao zmija
Jedino što mi pada na pamet jest da su možda uračunali ona 3 mjeseca koliko su dopuštali bar da te netko nazove ili da primiš SMS. Ali opet bi teta upozoravala,a obično bih posljednjeg dana (do sada sam već 2 puta bio na granici računa), dobio InfoSMS- obnovite račun, bla,bla...
Sada ništa. Ne kužim.![]()
Za friško ukucane bonove, isti vrijedi još 9 mjeseci poslije isteka do kad možeš zvati (koja sintaksa, ubij me nježno)... a za stare ... hm ne znam
Nije ovo za mene ...
Ovaj broj imam već 4 godine, ali baš ne kužim. Zadnji bon sam stavio prošli mjesec i to onaj SOS. Već sam svih pripremio da me ne zovu na VIPme broj.
Provjerio sam još 3 puta, stalno ponavlja-do 9.5.
Vidjet ću iza ponoći što će se dogoditi.
Evo, prošla je ponoć. Imao sam još 1,38 kn na mobu. Jutros sam mogao zvati, ići na WAP, slati SMS, a po pravilu bi bio prvi dan-off.
Nema greške, produljili su mi račun za tri mjeseca...
svi koji su strpali bon od 10. mjeseca nadalje produžuje mu se trajanje.
dobar grah daleko se čuje
Ne kužim. Ja jesam stavljao bonove iza 10 mj., ali rok mi je isticao 10.2. Tek 9.2. su mi produžili do 9.5., a ništa nisam stavio, mislim nijedan bon.
BTW- zašto Inovatoru nisu produljili rok?
Nemojte misliti da se zezam, stvarno je ovako.
tebi je isticao rok valjanosti a inovatoru ne...inovator koristi friends broj pa se smatra aktivnim korisnikom a ti koliko sam skuzio si zapostavio vip karticu i malo si je koristio?? ispravite me ako grijesim!Izvorno postao Mobyy
Točno. Ali baš zato bi Inovator trebao dobiti produljenje računa. Meni je ono bio second number kojeg sam aktivirao još tamo kad su davali Nokiju 3410 za 5 dovedenih VIPme korisnika. Ja sam aktivirao kako bih djevojci poklonio iznos i od tada ga koristim s vremena na vrijeme.
Možda zbog vijernosti su ga produljili?![]()
Ma produljili su da im se duže brojiš ko korisnik i točka! :bunny: A možda ti je neko nadoplatio račun kao poklon, provjeri stanjeIzvorno postao Mobyy
![]()
Inovator je jedan broj nadoplatio sa 100KN u 12., a drugi u 1. mjesecu...
rok je jednom jasno u 3., drugom u 4. mjesecu...
ZVAT WAP sa 1,38kn na racunu,blago tebiIzvorno postao Mobyy
a očito ima ljudi koji koriste wap u hrvatskoj.......
recimo ja ga koristim skoro svaki dan preko njega citam i saljem emailoveIzvorno postao zerobravo
i ja sam čitao na t-mobileu, pa sam skužio da je puno bolja kombinacija uključit izvješće u obliku sms-a koje ti stže istog trena kad ti stigne mail, i na taj način koristim gmail, a ne pretinac t-shita od 1mb ili vipa od 5 mb, čim dobijem sms, vidim od koga je, odem na net, pročitam i to je to, a povlačit mailove preko wapa, ipak mi je bilo malo preskupo, ako se ne varam do 50 kb oko kune, a to je ipak previše. bar meni bilo, bon je curio kao nikad, ovom opcijom sms-a, imao sam sve...
Vodafone live je besplatan za pretraživanje, to valjda znate. I nisam potrošio niti lipu, i dalje imam 1,38 kn. Jedino što mogu reći je složiti se s Ojpijem.Izvorno postao 2fast4you2fast
evo meni je jedan vip racun neaktivan vec mjesec dana, i nista mis e nije produzilo..Izvorno postao Mobyy
a također imam i jos jedan vip racun koji istice u travnju i prije je istio u travnju dakle nista se nije promjenilo..
Pa i dalje će ti isticati u travnju, a onda 24 sata prije isteka će ti produljiti još 3 mjeseca.
Tako je s mojim brojem bar.
ja nigdje nisam rekao da povlacim mailove na mob vec ih na wapu citam i sa njega saljem...a ova sms fora mi je vec jako dugo ukljucena..Izvorno postao zerobravo
da a kako onaj broj koji mi je istekao i dalje stoji isteknut.Izvorno postao Mobyy
a valjda su tek sada uveli te fore...Izvorno postao khideg
Bookmarks