Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Hybrid View

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

MP3 player za P910I!

Evo, molim forumase ako mogu sugerirati neki kvalitetan mp3 player za SE P910 (dakle Symbiyn 7.0, UIQ 2.1 UI)!

Ovaj postojeci imenom Music player, postao je nedostatan, posto je broj mp3 - ojki koji trenutno drzim na mobu narastao na 250 ak komada.

Pod kvalitetniji mp3 player podrazumjevam neki koji ima dobre organizacijske opcije za mp3 ojke i ostale zvucne ekstenzije, mogucnost kreiranja playlista i eventualno equilizer opcije!

Inace skinuo sam Power mp3 za Symb, Aleo mp3 for Symb i Mega mp3, ali niti za jedan od navedenih nisam uspio pronaci validan crack, ima gomila crackova na netu, ali niti sa jednim ne radi.

Osim savjeta, bio bih jako zahvalan ako netko ima navedeni telefon, ili P900 i ima trazeni mp3 player da ga UL negdje i stavi link ovdje ili mi posalje na mail!

Unaprijed hvala!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, opet navala odgovora...

...pa da barem ja u konacnici dovrsim ovu temu:

Eto, ako se netko susreo sa slicnim problemom i trazio isti software, nadam se da ce mu ova tema pomoci.

Moja iskustva govore u prilog tome da se prije moze nauciti dubiti na trepavicama, nego li naci kvalitetan mp3 player za Symbian UIQ i validan crack za njega. Ipak evo u nastavku donosim linkove na Rapidshare, gdje sam upload - ao cetiri najtrazenija, najrazvijanija i najpopularnija playera za nevedeni OS.

Tako idemo redom:

Power mp3

Ultra mp3

Unreal player 2.5

Sound explorer 2.10

Evo, to bi bilo to. Na navedenim linkovina u zip ili rar ekstenzijama imate sis instalacijski file i key generator za serial ili app file za prekopirati preko izvornoga filea koji nakon instalacije ostaje u arhivi telefona.

Inace Ultra i Unreal su razvikani, ali su po mome misljenju podosta losiji od Power playera i Sound explorera. Samo sound explorer podrzava trazenje mp3 - ojki po subfolderima, ostali na zalost ne!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Stogigabajtni MP3 player
    By lili in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 14-05-2007, 18:32
  2. Moj mp3 player je manji od vaseg! :)
    By MANNY in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 26-05-2006, 11:39
  3. MURO MR-100 mp3 player
    By ip19782000 in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 15-05-2005, 19:49
  4. MD player (minidisc) ili SD player? pitanje je sad...
    By flOoKi in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 171
    Posljednji post: 09-05-2003, 19:55
  5. Creative Labs Nomad Muvo - 64MB MP3 player
    By whiteboy in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 24-04-2003, 14:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove