ja ti savjetujem dc++, ja ga koristim i jako dobro pretrazuje, prije sam koristio winmx i dc++ je uvjerljivo bolji
Dakle Shareaza me užasno živcira sa slabim rezultatima pretraživanja pa se vraćam na stari dobri WinMX (koji ujedno pretražuje druge mreže), no kako sam sad spojen preko DSL-a, WinMX se nikako neće spojiti, pokušavao sam razne opcije podešavanja za spajanje ali još nisam uspio, pa ako netko zna što, kako...?
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja ti savjetujem dc++, ja ga koristim i jako dobro pretrazuje, prije sam koristio winmx i dc++ je uvjerljivo bolji
Skini si Bearshare. WinMX je navodno ugasen.
mozda ti ovo pomogne http://www.vladd44.com/
winmx je ugašen ima već duže vremena
Ako nisi probao
http://www.download.com/LimeWire/300...-10051892.html
A kada instaliraš kasnije samo upišeš u traženje LimeWirePRO i skineš brži download sistem verziju.
IMA hrpa korisnika!!!!!
Meni jedan od najpreglednijih i najjednostavnijih i najsigurnijih P2P programa!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Radi samo trebas pach, lik ti je u mojem prijasnjem postu.Meni radiIzvorno postao jay
Radi sa ovom zakrpom! Hvala puno!
Znam da je WinMX ugašen, ali stvarno mi je drag program i uvijek sam bio zadovoljan pretragom, daleko bolje od Shareaze po mom iskustvu.
Hvala i na preporukama, coma probat ću dc++, za njega sam isto čuo da je ok.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ovisi šta skidaš,ali ja najbolje rezultate imam sa soulseekom i dc++ za muziku,a torrentima i emuleom za filmove. Limewire je brz,ali kad god bi pokušao skinuti neku noviju stvar ,redovito bi bila fake. S tim da malo rijeđe stvari nema šanse da nađeš na Limewireu. Za to je naj eMule.
Ja koristim WinMX na ADSL-u cijelo vrijeme i spajam se na secondary conncetion... Kada sam prredprošli put formatirao disk i ponovno ga instalirao, imao sam problema sa spajanjem, ali najvjerojatnije je stvar u firewallu. Koristim Kerio Firewall, a Windowsov mi je isključen. Također koristim i Nod32... WinMX mi je jedini P2P program koji mi ne usporava sistem, za razliku od LimeWire, BearShare ili eMule...
ma dc++ je najbolji ...
ja ga redovno koristim ..
Bookmarks