ta vjest je stara nekih 2 godine... a jos ga nema u prodaji...
Tvrtka Universal Display Corporation predstavila je prototip savitljivog ekrana, čini se da budućnost iz SF filmova i nije tako daleko
izvor www.bug.hrU moru prototipova savitljivih ekrana namijenjenih uporabi u tzv. e-paper aplikacijama, pojavio se još jedan. Radi se o OLED ekranu s aktivnom matricom (AMOLED), posloženom preko tanke metalne folije, savitljivom i debelom (bez napajanja i ostatka elektronike) samo 0,1mm. Takav ekran dijagonale 4 inča teži svega 6 grama, a nudi aktivnu matricu i življe boje te dublju crnu boju uz bitno manju potrošnju el. energije od običnog LCD-a.
Prema službenom priopćenju na stranicama proizvođača, tvrtke UDC (Universal Display Corporation), ovaj je ekran u stanju prikazati posve animirani video, a znatno je tanji i fleksibilniji od standardnih LCD-ova. Tako bi LCD ove dijagonale bio debeo 1,5 mm, težak 20-30 grama i krut zbog staklene ploče na kojoj je nanešena matrica. Korištenje metalne folije umjesto stakla znatno povećava mehaničku i termalnu izdržljivost ekrana.
Link
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
ta vjest je stara nekih 2 godine... a jos ga nema u prodaji...
.....cute but psycho.....
Ma znam ovo je samo novi model! Pa nek se zna jer, možda ćemo za koju godinu svog silikonskog ljubimca prije tipkanja jednostavno razvući kao roletu!
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
zamislite da je u toj maloj penkali jos i procesor, maticna i graficka koje pokrece najnovije igre. penkala sadrzi i przilicu koja przi na najnovije modele medija od 10TB a promjera su ove penkale. ovaj rolo ekran naravno osjetljiv na dodir. da mi je biti james bond![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
I onda se probudiš i sjetiš da moraš gubiti kičmu na stolcu dok mrduljkaš po kompu koji jedva pokrene FIFU 98...i shvatiš da smo još jaaaaaako daleko od togaIzvorno postao flOorKilla
![]()
Bom Chicka WahWah
Bookmarks