Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 18 od 18

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    ROKR E1,K700i
    Operater
    mt:s
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Skorpion
    Evo, nešta sam uspio. Zamijenio sam Hello Moto i Welcome s mojom slikom, ali se ništa ne dešava. Danas-sutra probam nešta sa seemovima i flashom nanovo, ali ne vjerujem da će raditi.
    YuetMod MP se zasniva na ABR i B7R flash-u a Bootscreen replacer ne podrzava te flash-eve.Tako da mozes zameniti bootscreen samo na 56R ili 58R.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    V 300, S35, V3, V3x
    Operater
    mobtel
    Bodovi
    14.863
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.863, Nivo: 29
    Bodovi: 14.863, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BlueDevil, ja se s'ovim igram mesecima, na sajtu Rassputin007, ima odlicno uputsvo i sve radim po njemu, otvorim HexWorrks i pronadjem gif na kojoj je lokaciji prekopiram sa mojim sejvujem ubacim RSD_om kad ukljucim eto ga HELOMOTO, mislim da sam jednom vec napisao da vuce iz foldera a) ali koji fajl to radi nisam smeo da brisem fajl po fajl, da ne ubijem V3x.
    Ima li nekog hrabrijeg od mene da to uradi ili neka mi neko kaze da ako nesto krene naopako MP_om posle vratim u zivot mob.
    Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
    Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    32
    Bodovi
    9.717
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.717, Nivo: 23
    Bodovi: 9.717, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JA_SAM
    YuetMod MP se zasniva na ABR i B7R flash-u a Bootscreen replacer ne podrzava te flash-eve.Tako da mozes zameniti bootscreen samo na 56R ili 58R.
    Znam to, ali sam ja zamijenio s onim gore navedenim aplikacijama u linku. Sada, nešta sam ja to zbrljao i opet mi javlja poznati error 84. A bootscrean replacer, njega sam ja sredio, ne boj se Sada mijenja i na Yuetu, tj. ABRu bez večih poteškoća. Stavi on pach, ali pri radu na CG1 mi zezne error 84. A pach isto dira CG1. raditiEvo, ovaj file samo stavite u folder s bootscrean replacerom i odaberite Yuet, welcome ja mislim da ne radi, a Hello Moto bi trebao 100% . Budem još potražio starije verzije FBa za probam staviti.
    P.S. Zna li netko kako napraviti pacheve na SHXCoDec jer i u njemu imam tu mogućnost.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Slike, melodije, java za vxxx
    By ihaladin in forum Općenito
    Odgovora: 160
    Posljednji post: 06-06-2005, 16:44

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove