nema veze slobodan prostor sa updateom jer mob ima zasebnu memoriju za firmware...
ako nema novog firmwarea za k750 onda nema![]()
nema veze slobodan prostor sa updateom jer mob ima zasebnu memoriju za firmware...
ako nema novog firmwarea za k750 onda nema![]()
Seriously?
ima veze slobodna memorija. Na D750 mi isto nikako nije mogao staviti HR jezik. Par puta sam pokusaovao SEUS ali nista. Problem je sto je mob imao slobodne memorije oko 10 MB na telefonu i nesto sitno na kartici. Kad sam izbrisao te mp3 fileove, update je uspioIzvorno postao Compov
iPhone 5s 16 GB
Nisi napravio master reset?Izvorno postao imatic
![]()
Seriously?
jok, zato sto mi se nije dalo sve postavke mijenjati, a i bilo je dosta poruka na telefonu koje nisu stale na SIMIzvorno postao Compov
iPhone 5s 16 GB
e da si resetirao pojavio bi se hr meniIzvorno postao imatic
![]()
Seriously?
našao sam 2 buga u ovom najnovijem softu...
Ovako prvi bug koji mene smeta, je da nemožete zoomirati 4 puta dok je slika namještena na veličinu 640x480, nemožete zoomirati na video modu 4 puta već samo kada u modu za slikanje sliku podesite na manje od 640x480 Glupost... isto tako je i modu za slikanje... malo ne logično...
Drugi bug koji sam našao je odite u imenik, nađite osobu kojoj ste dodjelili e-mail i web adresu... pogledajte kako su na ikoni od e-mail adrese zaboravili maknuti bijelu pozadinu... dok je kod ikone za web adresu normalno... Možda zanemarno ali ja vidim takve sitne bugove...![]()
Seriously?
AFAIK ovo nije bug nego to tocno tako i radi. Zumiranje i ovisi o tome da ne koristis maksimalnu rezoluciju, jer kad ti zumiras on ustvari skine CCD-om sliku u max. rezoluciji i onda je crop-a na zadanu. Dakle, ako je max. rezolucija jednaka trenutnoj, nema zumiranja.Izvorno postao Compov
Bookmarks