Ili probaj ponovo sa ovim istim updateom (kad te pita "svejedno nastaviti" kazes DA).
U svakom slucaju, kao sto Compov kaze, na pocetku obavezno odaberi HR.
Ili probaj ponovo sa ovim istim updateom (kad te pita "svejedno nastaviti" kazes DA).
U svakom slucaju, kao sto Compov kaze, na pocetku obavezno odaberi HR.
Nikako nisam uspio dobiti HR. Radi sam update bar tri puta. I onda sam napravio backup podataka, master reset i eto ga pojavio se HR menu i novi software.
Fora je bila u tome, da kada sam prvi put radio update, update je javio grešku negdje pri kraju. Nikako nisam uspjevao napraviti update, i onda sam obrisao par stvari iz memorije (imao sam slobodnoh samo 1,2MB) i update je onda uspio. Nigdje nisam naišao na upozorenje da je potrebno čistiti memoriju prije update, ali izgleda da je to potrebno. Vjerojatno se kod te greške nešto smrdalo i nije bilo HR jezika, što je master reset poslije popravio. Svejedno, hvala
BTW, kada radim update na K750, samo javi da imam već najnoviji software gore i da nema za mene novog updatea. Ne daje mi mogućnost da svejedno stavim novi.
nema veze slobodan prostor sa updateom jer mob ima zasebnu memoriju za firmware...
ako nema novog firmwarea za k750 onda nema![]()
Seriously?
ima veze slobodna memorija. Na D750 mi isto nikako nije mogao staviti HR jezik. Par puta sam pokusaovao SEUS ali nista. Problem je sto je mob imao slobodne memorije oko 10 MB na telefonu i nesto sitno na kartici. Kad sam izbrisao te mp3 fileove, update je uspioIzvorno postao Compov
iPhone 5s 16 GB
Nisi napravio master reset?Izvorno postao imatic
![]()
Seriously?
jok, zato sto mi se nije dalo sve postavke mijenjati, a i bilo je dosta poruka na telefonu koje nisu stale na SIMIzvorno postao Compov
iPhone 5s 16 GB
e da si resetirao pojavio bi se hr meniIzvorno postao imatic
![]()
Seriously?
Bookmarks