Ok, mislim da sam to dobio uz w550.
Nego, koja je to fora sa c gumbom o kojoj pricaju. Navodno nece uhvatit od prve, ili tako nesto?
Ok, mislim da sam to dobio uz w550.
Nego, koja je to fora sa c gumbom o kojoj pricaju. Navodno nece uhvatit od prve, ili tako nesto?
Kada? kad se updatea? Nemam pojma meni radi savršeno (nisam updateo nemam kablj)Izvorno postao refugee
Evo lik je napisao što se poboljša:
new firmware for Z520 at SEUS - R3F015, camera sw version 2.6. Some changes i found in about 10 minutes (had R3C035 before): phone will not restart anymore after i plug in USB cable, removed some useless info from phone status menu, free memory before update 8941kb, after update 8256. "Better" picture on both displays (or is it me?). I had two clocks at small display with lights on after update, reselected theme and everything is fine now
Seriously?
Ok, probat cu.
Treba skinut prvo program za upgrade.
Poprilično je "težak"Izvorno postao refugee
Aj sretno
I javi obavezno!
I nemoj skurit šta
Ma to je sve sigurno da će proć ok...
Seriously?
neznam pa nedobiva se baš previša ,mislim da je riskantno to fleshat ko nezna,nemam kabal mada nisam siguran dali može preko irda ili blututhom to imam,vjerovatno može.
Zadovoljan sa onim što je unutra i što se dobije za taj novac u tele2.
iznenadio sam se kad sam u rijeci u handy shopu ga vidio za 1800 kuna prije tjedan dana,preskupo.
Ne ide to preko irda ili bt jer bi malo ometanje skurilo mob. Sve u svemu novi FW popravi dosta stvari šta bi ti?Izvorno postao Aaron
I lik vjerojatno nije sve napisao jer ko zna što je još poboljšano a da on nije skužio... Nije riskantno flashat s oficijalnim flashom pogotovo od tvrtke sonyericsson
Seriously?
Izvorno postao Compov
sorry malo sam skeptik ali vjerovatno je to što kažeš istina vidio sam na motoroli kako se to radi i koliko je grešaka prijavilo prilikom flasha,istina je da su motorolu v525 i ubacivali flasf od v600 i na kraju uništili mobove .
Znam da ovaj flash je org za z520i i mislim da ću sa usb kabelom napravit jer sam na drugim forumima vidio da daje ustvari dosta novina.
Pozdrav
Bookmarks