Da rekli su mi da je besplatno, ali se šalje u split a meni se neda čekat 2 tjednaIzvorno postao ravilov
Hoce, jel ti oni stave isiti onakvi kakav imasIzvorno postao Compov
samo noviji
iPhone 5s 16 GB
Da rekli su mi da je besplatno, ali se šalje u split a meni se neda čekat 2 tjednaIzvorno postao ravilov
Seriously?
?!?
Koga si to zvao? EMSC?
Ja sam nekoliko puta update-ao firmware kod njih, svaki put je bilo gotovo za 2-3 sata. Kakav Split, naprave to tamo na licu mjesta!![]()
Ma ipak sam ja iz siskaIzvorno postao ravilov
Zvao sam tamo gdje sam kupio a oni odmah imaju servis u sklopu prodajnog mjesta...
Seriously?
I daj neka netko updatea z520i više i nek veli što ima novo![]()
Seriously?
Pa jel ti ne mogu odmah flashirati u tom svom servisu? Malo mi je to blesavo...Izvorno postao Compov
Ne nemogu, ma kupim kabel, pod svoje ruke posao i riješenoIzvorno postao ravilov
EDIT: No oće li netko više update napravit da kaže što je novo????
Zadnji uredio Compov : 17-02-2006 u 02:40
Seriously?
Eh, pa budi ti taj netko.Izvorno postao Compov
![]()
Ja sam probao, ali tvrdi da imam vec najnoviji.
Izgleda da nema jos hrvatska verzija.
Čim dobijem kabel i budemIzvorno postao ravilov
![]()
Seriously?
Ne mogu update-at mobKada dođe do dijela za skidanje softa ili traje u nedogled ili kaže da nije uspio update-at i da iskopčam kabel i pokušam ponovno??? Pa ako netko ima slična iskustva molio bih....
Seriously?
Meni je taj dio radio.
Znaci skinuo sam software, instalirao ga i sve ok.
Zatim pokrenuo, ugasio mob, izvadio sim karticu, pa dok je ugasen mob drzao dugo c tipku i onda krene sam od sebe program dalje.
Ali, kaze da je software najnoviji. Mozda jos nema hr verzija...
SE z520i Uspješno nadograđen!!! Neznam kako sam uspio ali eto jednostavno jesamUglavnom... Ikone u meniu su dobile crni obrub tako da su oštrije i bolje izgledaju... vanjski ekran puno bolji, Bluetooth brže pronalazi uređaje i brže šalje, i u listi uređaja su ljepše sredili one ikone mobitela ili kompa. Nisam izgubio hrvatski jezik... kamera brže prilagodi boje, eto ako otkrijem još što javim
PS: zvuk je puno glasniji...
Zadnji uredio Compov : 23-02-2006 u 16:42
Seriously?
E daj mi fakat reci kak si uspio?
Ja sam sad opet isao i veli da imam najnoviji software.
A ziher nemam ovaj AF kak vec ide...
Ajd provjeri koji imaš: Stisni >*<<*<* (> i < su smjerovi na joysticku) i onda idi na karakteristike, pa softver i pše ti u prvom redu. Ako ti piše R3C035, to je navodno stari.Izvorno postao refugee
Moraš radit s najnovijim service updateom UpdateService_Inst_2.2.13.7b je da sam i instalirao UpdateService_Inst_2.2.11b pa sam pokrenuo oba, oni su se updatali... sad se ne sjećam s kojim sam flashao mob, mislim da se oba spoje na kraju šta ja znam uglavnom pokušavao sam 500 puta dok nije skinuo update i nasnimio ga u mob...Izvorno postao refugee
Zadnji uredio Compov : 24-02-2006 u 02:20
Seriously?
Je to je stari, novi je i ja sada imam R3F015Izvorno postao user_name
![]()
Zadnji uredio Compov : 24-02-2006 u 01:21
Seriously?
Da, moj je R3C.
Taman skinem 40MB zakrpu, i sad moram novu...![]()
Eto, znaci stari je, ne kuzim sta onda ovi u servisu glume!
Evo sad sam skužio da sam upgrade-om dobio još 2 svijetlosna efektaJedan se zove Zig zag a drugi Fireflines (super izgledaju)
Najvjerojatnije će svaki put u novom FW-u dodati par tih efekata...
PS: Skužio sam da sada tokom razgovora ne možete slikati, naime kada razgovarate možete upaliti kameru, ali kada pokušate "okinuti" piše "Trenutačno nedostupno" Tako da nema više 500 slika u folderu nakon razgovora![]()
Zadnji uredio Compov : 24-02-2006 u 02:25
Seriously?
Dakle, sve u svemu, ITEKAKO se isplati(lo) napraviti upgrade.![]()
Pa da... je zadovoljan sam, mob je sad još bolji i bržiIzvorno postao ravilov
Eh da i bio sam taj netko koji je prvi napravio upgradeIzvorno postao ravilov
![]()
Seriously?
Ovo je prestrashno...
Skinuo najnoviji SEUS, i dalje nece upgradeat...
Upgrade nije moguc...
Koji 7b? ....Izvorno postao refugee
Seriously?
Da, 2.2.13.7b
A moj firmware je A3C035.
I kaze da upgrade nije moguc jer imam najnoviji software.
Bookmarks