Ma ipak sam ja iz siskaIzvorno postao ravilov
Zvao sam tamo gdje sam kupio a oni odmah imaju servis u sklopu prodajnog mjesta...
Ma ipak sam ja iz siskaIzvorno postao ravilov
Zvao sam tamo gdje sam kupio a oni odmah imaju servis u sklopu prodajnog mjesta...
Seriously?
I daj neka netko updatea z520i više i nek veli što ima novo![]()
Seriously?
Pa jel ti ne mogu odmah flashirati u tom svom servisu? Malo mi je to blesavo...Izvorno postao Compov
Ne nemogu, ma kupim kabel, pod svoje ruke posao i riješenoIzvorno postao ravilov
EDIT: No oće li netko više update napravit da kaže što je novo????
Zadnji uredio Compov : 17-02-2006 u 02:40
Seriously?
Eh, pa budi ti taj netko.Izvorno postao Compov
![]()
SE z520i Uspješno nadograđen!!! Neznam kako sam uspio ali eto jednostavno jesamUglavnom... Ikone u meniu su dobile crni obrub tako da su oštrije i bolje izgledaju... vanjski ekran puno bolji, Bluetooth brže pronalazi uređaje i brže šalje, i u listi uređaja su ljepše sredili one ikone mobitela ili kompa. Nisam izgubio hrvatski jezik... kamera brže prilagodi boje, eto ako otkrijem još što javim
PS: zvuk je puno glasniji...
Zadnji uredio Compov : 23-02-2006 u 16:42
Seriously?
E daj mi fakat reci kak si uspio?
Ja sam sad opet isao i veli da imam najnoviji software.
A ziher nemam ovaj AF kak vec ide...
Ajd provjeri koji imaš: Stisni >*<<*<* (> i < su smjerovi na joysticku) i onda idi na karakteristike, pa softver i pše ti u prvom redu. Ako ti piše R3C035, to je navodno stari.Izvorno postao refugee
Je to je stari, novi je i ja sada imam R3F015Izvorno postao user_name
![]()
Zadnji uredio Compov : 24-02-2006 u 01:21
Seriously?
Da, moj je R3C.
Taman skinem 40MB zakrpu, i sad moram novu...![]()
Moraš radit s najnovijim service updateom UpdateService_Inst_2.2.13.7b je da sam i instalirao UpdateService_Inst_2.2.11b pa sam pokrenuo oba, oni su se updatali... sad se ne sjećam s kojim sam flashao mob, mislim da se oba spoje na kraju šta ja znam uglavnom pokušavao sam 500 puta dok nije skinuo update i nasnimio ga u mob...Izvorno postao refugee
Zadnji uredio Compov : 24-02-2006 u 02:20
Seriously?
Eto, znaci stari je, ne kuzim sta onda ovi u servisu glume!
Evo sad sam skužio da sam upgrade-om dobio još 2 svijetlosna efektaJedan se zove Zig zag a drugi Fireflines (super izgledaju)
Najvjerojatnije će svaki put u novom FW-u dodati par tih efekata...
PS: Skužio sam da sada tokom razgovora ne možete slikati, naime kada razgovarate možete upaliti kameru, ali kada pokušate "okinuti" piše "Trenutačno nedostupno" Tako da nema više 500 slika u folderu nakon razgovora![]()
Zadnji uredio Compov : 24-02-2006 u 02:25
Seriously?
Dakle, sve u svemu, ITEKAKO se isplati(lo) napraviti upgrade.![]()
Pa da... je zadovoljan sam, mob je sad još bolji i bržiIzvorno postao ravilov
Eh da i bio sam taj netko koji je prvi napravio upgradeIzvorno postao ravilov
![]()
Seriously?
Ovo je prestrashno...
Skinuo najnoviji SEUS, i dalje nece upgradeat...
Upgrade nije moguc...
Koji 7b? ....Izvorno postao refugee
Seriously?
Da, 2.2.13.7b
A moj firmware je A3C035.
I kaze da upgrade nije moguc jer imam najnoviji software.
Kako "nije moguc"? Meni cak i kad kaze da imam najnoviji pita me zelim li ipak nastaviti...
EDIT: upravo sam skuzio da sam (opet!) promasio cijelu stranicu postova. Zanemarite ovo.![]()
Ma nema to veze to mora proći bez problema... Bez nastavaka i gluposti, jer je tako sigurnije...Izvorno postao ravilov
Seriously?
Izašao navodno novi firmware R3F017 pa kad mi se napuni baterija idem probat(mislim od mobitela baterija ne ona u meni ja sam začudo pun energije
)
Zadnji uredio Compov : 26-03-2006 u 23:06
Seriously?
I? Ima sta novog?
gljupost neće update-at jer je već kao najnoviji soft gore... budem pričekao par dana da stigne hrv. verzija... možda je radi toga...Izvorno postao user_name
Seriously?
Bookmarks