pa kako nebi utjecalo na kvalitetu samog uređaja upravo to radi,sony ima fenomenalne inovacije i radio je stvari koje su digle određene uređaje u više sfere,vrijedan je štovanja i toliko je velika i prostrana kompanija da ju nije moguče "obezvrijedit" sa riječima tipa ma sony je sranje n stuff,to je apsurdno uopče izjavit.
Oni vrte svoju politiku i nameču svoje standarde na mjestima gdje to nije potrebno,forsiraju i naprave zakinut uređaj ...imao sam davno i njihov prvi minidisc rekoreder (mzr30) i još ga imam ,a sama tehnologija nije "zadisala punim plučima" zbog nekih njihovih kočenja što su kasnije kada je to bilo kasno počeli ispravljat i nadomjesti (hi-mdima djelomično)
Jasno je da ako proguraju tu politiku,nametnu svoje granice da im neče biti kraja ali mišljenja sam da to rade preoštro i sami sebe potkopavaju jel neke granice ipak nemogu rušiti lako....
pitaš što mene smeta pri konverziji u oma...pa upravo to,njihova zamisao kako bi uređaj trebao funkcionirati...umjesto da su ga osmislili kao običan player a tu mogučnost dali na izbor (kako je išlo u početku )..
nevolim playliste,niti taj način skrollanja kroz albume i pjesme ,ja sam tražio da moj mp3 player ima kao osnovne značajke mogučnost reprodukcije što više formata,kretanje kroz albume (opcija) po folderima kao u exploreru,kapacitet i bateriju....to je ono što čini bazu ,sve ostalo (a ima toga podosta) je dodatak dan useru na izbor što sony neradi...slučaj kod njih je:uzmi što se nudi-alternativna riješenja drugih ih ne zanimaju zbog več spomenute veličine,a guranjem svoje politike može donjet samo veči profit