sta je sa softwerom lose ? ne kuzim se bas u te softwere od mp3 playera
sta je sa softwerom lose ? ne kuzim se bas u te softwere od mp3 playera
20045 SONY NW-E505/S MP3 player s FM tunerom 512 MB, srebrni 989 kn
42887 SONY NW-E507/B MP3 player 1GB s ugrađenim FM tunerom, 1.055 kn
pa zar je moguce da je samo 65 kn skuplji ovaj sta je duplo veci (1gb)
di si to iskopo?Izvorno postao Jaymz
vemilIzvorno postao zerobravo
http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?GrupaOznaka=mp3playeri
na dnu pod sony
eto vidiš, ako je tako onda uzimaj od gigu, definitivno.... nije nikakav problem u softwareu, možda se nekom ne sviđa sistem prebacivanja, ako nije copy-paste kroz win explorer. ja sam se naviknuo i meni je ok. atrac3plus- format do jaja.... nabacaš pjesama i miran si....Izvorno postao Jaymz
a malo mi je giga previseIzvorno postao zerobravo
heheheh
ko ce sve to slusat , pola toga necu ni pokrenut
okay decki , puno ste mi pomogli
fala refugee i zerobravo
samo jos da odem u zg
pa ja se ne žalim na sonic stage, vrlo je jednostavan za uporabu, kako sam i napisao, a uostalom navikneš se, to je najmanji problem, bitan ti je uređaj.Izvorno postao Jaymz
okay , daj mi jos samo reci uvezi toga sta nema eq
dali je onda stvar u tim frekvama ko kad recimo pustim mp3 u winampu sa iskljucenim eq pa je onako "telefon zvuk " midlasti il ovaj sony dodaje basa i nabrijava . ako si me skuzio
prakticno . pustim mp3 u winapu sa eq rock presetom i onda sa iskljucenim
ima eq, krivo sam te shvatio... sorryIzvorno postao Jaymz
Ima eq.
Imas 2 postavke koje mozes snimiti, a u svakoj mozes narihtati bass i treble u rasponu od -4 do +3.
Ergnomija, sucelje, pogotovo u stapicastoj seriji 4xx/5xx je genijalno izvedeno.
Software je los u tome sto je barem 50% sporiji od bilo kojeg drugog kad se prebacuju pjesme. Zato sto u nacelu ne podrzava drag and drop prebacivanje mp3ica u exploreru, ( U biti mozes, ali onda sluze samo kao pohranjeni podaci na usb memoriji, a ne mogu se svirati), nego se mora preko tog njihovog softwarea SonicStage.
Isti taj zna nekim ljudima stvarat probleme. Predugo se dize, zauzima dosta memorije i slicno. Meni nije do sad nijednom stvarao probleme.
Ali jos jedan plus je u tome sto imas konverziju pjesama u sonyev posebni atrac3/3+ format koji u istoj kvaliteti zvuka zauzima duplo manje mjesta od mp3 pjesme. Znaci atrac3+ u 64kbps zvuci kao i mp3 u 128kbps, te atrac jos vise stedi bateriju, i podrzava gapless playback, znaci bez ikakve pauze.
aha, misli na eq poštimavanje, naravno da ima, ja sam mislio na one crtice da mu skaču po ekranu....Izvorno postao refugee
Evo, rijeseno je i to.
Ima eq.
Btw, baterija traje 45h!
Bookmarks