Istina Whiteboy...

A ti Compov, malo razmisli, ja sam radio na G5 računalu sa 20" Wide Apple monitorom.

To je jedan od najkvalitetnijih LCD monitora, i definitivno !!!!! definitivno ima najljepšu i najvjerniju sliku nego iti jedan najkvalitetniji crt koji je ikad izmišljen.

Stvarno, nije ni meni bed reći da je LCD loš i da ima slab kontrast, ali se onda napomene da se radi o TCO99 15" LCD monitoru.

Nije mi bed ni reći da su boje nevjerne, ali onda ću reći da se radi o Prvim Samsung 15" monitorima....

LCD je definitivno bolji izbor od CRT monitora.
Čak se usudim reći da je bolje kupiti neki Samsung za 2500 kuna 19" nego bilo koji CRT 19" jer ipak, glomaznost 19" monitora... pa onda prenosivost, a pri visokoj rezoluciji imaju mutnu sliku

Što se tiče rezloucije LCD monitora... to mu je jedina mana, ali mogu reći definitivno i prednost.

LCD monitor ima puuuno čišću sliku na nativnoj rezoluciji, dok igre možete igrati na bilo kojoj drugoj rezčlouciji i izgledat će ko na svakom drugom CRT monitoru...

Jest da smo ušli u offtopic, ali tako neznanje širiti i prepucavati se sa nama je glupo...