Opcije:
1. Ugasit komp te istekat iz struje
2. Izvadit bateriju na cca. 2-5 min
3. Ond sve po starome pristekat
Ako ne pali ???
Onda jumper upotrijebit i to je velik rizik za BIOS.
Nadam se da nisi puno platio !!!!
Aj vi meni nesto recite
Ja sam kolknuo proc kod sebe, ali sam dobio rekaciju da se komp neda bootat, ne pali se niti monitor, a komp malo podje pa stane
A nosio sam na servis, al jeli se to dalo vratiti vadjenjem baterije na neko vrijeme da se postavke vrate na staro
Nije nista bilo crklo, a onaj serviser je to popravio
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Opcije:
1. Ugasit komp te istekat iz struje
2. Izvadit bateriju na cca. 2-5 min
3. Ond sve po starome pristekat
Ako ne pali ???
Onda jumper upotrijebit i to je velik rizik za BIOS.
Nadam se da nisi puno platio !!!!
Ma to sam rjesio vec
nabavio Athlona umjesto Semprona, ali me zanimalo jel se moglo to
A sad sam pokvario cooler, udarao nogom pa valjda sletio, nesto puklo u njemu pa neda se fino postaviti
Temperatura velika, pa nesmijem clocknuti nista, ali moram starog natjerati da mi cooler nabavi
A ovo s baterijom mi je padalo na pamet, ali sam imao svasta po kompu, pa on odmah formatirao, ugradio novi Proc i maticnu
S oproštenjem bulšit.Izvorno postao exotica
Radije napravi sklopku jumpera nego vađenje baterije.
To ti je ista stvar: Što je zdravije: Gasiti TV da ga isčupaš iz utičnice ili pritisnuti gumb za gašenje na njemu
Da imas pravo, ebiga samo da vidi opcije koje moze sam bez servisa!!! :-)
jel stvarno moguce i 7Ghz sa zracnim hladjenjem?Izvorno postao Krompirko
Ne, ono je blo sa dušikom...
hm,udaranje nogom i vađenje baterije pokazuje da kužiš clock,mislim bez uvrede ali postoji clear cmos jumper za vraćanje defoltnih postavka bios-a,jednostavnije i elegantnije,a što se tiče coolera poznato je da ne sjedaju svaki put lagano,ja na ploči imam malo mjesta oko proca a veliki cooler tako da sam par puta vadio ploču dok ga nisam namjestio kako treba,zato bez živciranja i polako inače ćeš vidjeti aladinov duh iz kompa...Izvorno postao blazzer
@zmija nema šanse toliku brzinu dobiti zračnim hlađenjem,opcije su tekući dušik,vapochill kućište,ili najjača stvar ali najzeznutija je kaskadno hlađenje...ali opet kod nas to nećeš vidjeti jer mi nemamo sponzore koje tako što zanima,kad je moj stari radio neke pokuse sa tekućim dušikom dobro se namučio da ga nabavi,tako da jednostavno zaboravi...nažalost
Infinite dreams I can't deny them,infinity is hard to comprehend,I couldn't hear those screams even in my wildest dreams...
Pa nemogu reci da sam neki clocker,
A cooler jednostavno nece fino da hladi, stoji on, malo je labilan, ali moze posluziti dok novi ne nabavim![]()
kako je labilan,šta se ljulja?za koji je to socket???koji cooler?
Infinite dreams I can't deny them,infinity is hard to comprehend,I couldn't hear those screams even in my wildest dreams...
sjebo sam cooler
nema mu spasa, jedino novi da kupim, nema tu vise sta diskutirat
A jel pametno s zracnim hladjenjem kloknut onaj od 1800Mhz, pentium4???
bili vi to radili???
ja bi sve što imam hacknuo. Kad bi imao dobro zračno, matičnu i memoriju, I da imaš jedan od dobrih edicija procesora, išlo bi to dosta visoko...
kupi pošteni cooler i nemaš frke što je zračno...samo naprijedIzvorno postao blazzer
evo ja imam bartona 2600+ koji radi na 1913 mgh na fsb166 i kad mu dignem fsb na 200 radi na 2300 mgh a uspjeli smo ga ja i frend dignut i preko 2500 ali imam slabo napajanje pa se rusi hladnjak je tt vulcano 12 i temperatura je 35 na standardu kad ga dignem poveca se za 10 stupnjeva i na everestu mi daje puno vece performanse od standarda
i da nemam nikakvih dodatnih ventilatora u kucistu cak sam i na cipset stavio pasivni
ja sam isto imao takvih problemada se nece upalit ali nisam nosio na servis jednostavno ugasis komp i prije nego ga opet upalis drzis insert i tek onda upalis meni je radilo svaki put tako bez vadjenja baterije
U Johna Frucia...... neznam mu nick napisati, je ovaj tt jungle, ja mislim, kolko me pamcenje sluzi, jel se s tim coolerom da clocknut
Ja sam probao Durona clocknut, ima on 900Mhz, nece preko 1200, cim je preko toga resetira se komp zajedno s windowsom
PS hlađenje nije nesto puno jace od onih v entilatora na baterije
Ali starija je masina, a po biosu se bas i neda dalje dizati, dotle sam dosao dizuc voltazu
nije stvar kod kloka samo u hlađenju,obrati pozornost na memoriju,njene latencije,to je čest slučaj resetiranja kompa,ako imaš agresivne latencije koje rade na određenoj brzini,nakon kloka tj. dizanja brzine memorije ne mora ti uvijek memorija raditi ok,često se javljaju greške u radu.skini memtest86 i testiraj
TNX, to cu iskusati
bas cudno sto krompirko jos nije stavio screenshot.hm?pitam se pitam
DUKE II CMGSN
he he he...Izvorno postao ljevi
lol.....no pic no story....
sori vjerujem što vidim
DUKE II CMGSN
ok svaka cast...
DUKE II CMGSN
LoL !!! Ebote imam isti mainbord... jos se cudim zasto da ne uzmem 3 GHz...
Ovo je doslovno uvjerljivo bilo....!!!!
Bookmarks