a uu..vi se bunite...a meni n-gage izdrži eto sad sam mu kupio za 100 kuna skinio ju na 90!lol! sad ćete se smijat ali u oglasu sam našao baterije bl-5c original....dođem ja pogledam bateriju i ustanovim da je MOJA! baterija u n-gageu bila neoriginal jedva jedvice je trajala preko dana!(uzo mob prek oglasa)
niti je imala onaj hologram na bateriji....i sad uzmem tu novu original razlika nebo i zemlja!(ima hologram kako svaka original nokijina baterija... traje mi hahha! dva dana ne puna! ako slušam muziku ili igram jedan dan i navečer mi ostane dvije crtice....uglavnom ovo moje čudo troši bateriju bokte e! ne vjerojatnom brzinom!
ali opet kažem sinoć sam napunio bateriju.....zvao pisao poruke samo danas....ni jedna crtica do sada nije pala!(tek je ovo 4-5 punjenje pa je valjda sad došla baterija na svoje)daaj Bože!
Da mogu ubost onu što im onaj n-gage qd! bl-6c! e to bi bilo super jer je jača baterija! a probao sam..jel frendica mi ima taj n-gage pa sam probao staviti njenu bateriju u svoj...ama stane! iako se osjeti da je malo deblja i da više ne škripi poklopac!

uzo bi ja od leeka i tu bateriju za svaki slučaj ali nema te baterije! tako da mislim da će mi bit jebeni problem naći tu bateriju! 8(
i kolka je cijena u trgovinama baterija? jesam dobro prošao sa svojom baterijom????