ne zna se još provjereno ništa. svi podatci su se drže u tajnosti.
Zna li netko otprilike broj korisnika Tele2 mreže?
Nisu još dali nikakvo izvješće iako mislim da su trebali.
ne zna se još provjereno ništa. svi podatci su se drže u tajnosti.
Po nekim saznanjima s kraja 11. mjeseca, bilo je prodanih 100.000 kartica (pretplata+prepaid). Kasnije je procurila informacija u Vjesniku da je aktivno nekih 75.000. Od tada je prošlo više od dva mjeseca, i možemo samo nagađati.
Nama, krajnjim korisnicima takvi podaci ničemu ne služe... Jedino ako ima među nama okorijelih statističara...
Ja mislim negdje oko 200 000.
Vjerojatno oko 200 000 iako bi se ta brojka trebala uzeti sa rezrervom jer ubitno je koliko ljudi stvarno koristi taj broj a koliko su ih uzeli radi povremenih mukte razgovora![]()
100 000, pravih korinika, jer ima hrpa ljudi koji imaju tele2 brojeve koji im stoje u ladici, to nisu korisnici.
LOL !!! Ima njih puno koji su kupili broj zbog 2 god. predplate kod T-Mobile !!!
A ipak sm i ja jdan od njih Okn mj.
sto ti zapravo hoces time reci?Izvorno postao exotica
Mislim to da nisam potpuno aktivan korisnik tele2 dok imam ugovor sa t-mobile... On napokon istice u 4mj. i onda sam happy tele2 korisnik... Takvih kao sto sam ja ima masu.
Kolko nas ima . kolko nas imaaaaaaaaa![]()
ocito nas ima dovoljno .
Slažem se...ja se sa T-Mobileom moram još iz*ebavat do 11. mjeseca tak da brijem da ću pošizit...i VIP i Tele2 imaju tarife unutar koje možeš izabrati mukte broj, jedine ovaj điberski T-Mobile nema...*ebote 7 favorite brojeva!!! Radije bi da mogu izabrati jedan s kojim ću pričati za đabe...
Mislim kad mi istekne ugovor s T-Mobileom da selim na Tele2, a do tada će se, nadam se, malo proširiti i srediti...
Bom Chicka WahWah
ja sam otkantao t-com bas u 11.mjesecu , i jos se sjecam da je netko mi napisao da cu pozaliti - hehe .
tele po ovim cijenima je bez premca i zato mislim da ce imati sve vise korisnika .
mozda imaju i 300000 korisnika.ne bih se cudio.
Neslužbeno, u Hrvatskoj trenutačno ima oko 3,5 milijuna korisnika mobilne telefonije. T-mobile se ovih dana pohvalio s 1,9 milijuna, VIPnet s 1,6 milijuna, a Tele2 s više od 100.000 korisnika.Izvorno postao zmija
http://www.vjesnik.hr/html/2006/02/0....asp?r=gos&c=1
to bas i nije neka brojka.
Ako je istinita, slažem se da nije.Izvorno postao zmija
meni istice pretplata u 3mj. onda se moram definitivno odlucit sta cu dalje. nadam se da ce se pojavit usluga promjene operatera bez promjene broja
sumnjam da će dopustiti da prenosiš broj sa pretlate na drugu mrežu, možda je ta usluga namjenjna samo bonašimaIzvorno postao dj_velja
Bookmarks