To je možda zato što mapa ima atribut "Komprimiraj sadržaj da bi se uštedio prostor na disku". Ako je tako, možeš isključiti to (desni klik na mapu>properties>advanced>odznači 3. checkbox po redu)
e ovo je problem. kada recimo naprimjer otvorim folder s mp3-cama tamo ono sta pise kraj ikonice(naziv,vrijeme,mb,...) ta slova su plave boje. taki isto na slikama i drugim fajlovima. Kak da to promijenim jer me zivcira????
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
To je možda zato što mapa ima atribut "Komprimiraj sadržaj da bi se uštedio prostor na disku". Ako je tako, možeš isključiti to (desni klik na mapu>properties>advanced>odznači 3. checkbox po redu)
je imas pravo. ali meni su plavi fontovi prije neg je to ukljuceno. ja ukljucim pa iskljucim i crni su. i sad je problem jer je tako na cijelom kompu. kak da to maknem s kompa?
To je sastavni dio windowsa i nemože se potpuno maknuti
nisi me shvatio. ja nezelim to izbrisat s kompa. neg zelim da bude ko prije crni fontovi. jel se to moze il ne?
Idi u neku mapu pa onda Tools > Folder options > View > makni zadnju kvačicu i pritisni "Apply to all folders" (možda su natpisi malo drugačiji jer imam HR prijevod pa napamet pišem)
...evo, ovo je rješenje i nestat će ti plava boja:
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Čudno, meni je to bila zadnja opcija po redu...![]()
tako ti je to windowsi ko windowsi meni je isto zadnja
meni je isto ko i eminemu treca od kraja. iskljucio sam to i nije vise plave boje. HVALA LJUDI NA POMOCI!!!!
off, inače, nemojte komprimirati MP3ce jer su ti fileovi već komprimirani, jedino što ćete dobiti jest malo veće zauzeće procesorskih resursa pri njihovom otvaranju i pregledavanju.
Bookmarks