mozda da ga kopiras preko NERE na novi cd i das mu opciju da zanemari eRORE
Dakle imam neki zaprženi CD koji je očito oštećen i želim njegov sadržaj (film) kopirat na hard, ali nejde, izbaci grešku "data error - cyclic redundancy check". Fora je u tom kaj se film može gledat s CD-a, ali kad se želi kopirati krene ali ful sporo i onda izbaci tu grešku...
Ima li nekog riješenja?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
mozda da ga kopiras preko NERE na novi cd i das mu opciju da zanemari eRORE
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
BadCopyPro ! Shareware ... ali da se naci i crack za njega![]()
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ILI S Total comanderom
ma total comander rula.....sve sam preko njega uspio prije...a i clone cd pomaze...
evo momci ti rjesise problem
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Sigurno?
Film možeš gledat s CD-a, ali nemožeš kopirat veliku datoteku na disk?
Probaj kopirat još neki film. Velika je mogućnost neispravne memorije, a ne CD-a.
Nađi memtest na netu, napravi boot cd i pokreni ga.
Zadnji uredio Kuki : 07-02-2006 u 09:06
Ma kakvi, sve je super, normalo kopira ostalo na disk, a na ovom se vidi iz aviona da je oštećen. No riješio sam problem tako da sam kopirao na prazan disk sa preskakanjem grešaka na orig disku, pa onda sa njega na hard.Izvorno postao Kuki
Ovo je što se mene tiče![]()
Bookmarks