ne naplacuje se nista...ja sam isto na tarifi 60 i stavila sam si 7 favourite brojeva od kojih mi 5 iz drugih mreza...
samo ti je stvar da ti je poziv prema F-broju unutar mreze 60lp a prema drugim mrezama 1,5 (ili 1,2)...
e sad...mogu ubaciti 7 favorit brojeva iz bilo koje mreže jel tako? i tele i vip..i fiksni phone pa razgovarat upola.....što meni dobro dođe imam nekolicino na vipu (tele možda samo dvoje)
e sad! dal znate je li se ta uluga jednokratno naplaćuje??ja sam na pretplati tarifa 60....a stari je na simpi a kaže mi sad da su mu skinuli 40 kuna!...e sad ja ne znam!
mama ti sestra!
ne naplacuje se nista...ja sam isto na tarifi 60 i stavila sam si 7 favourite brojeva od kojih mi 5 iz drugih mreza...
samo ti je stvar da ti je poziv prema F-broju unutar mreze 60lp a prema drugim mrezama 1,5 (ili 1,2)...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Pozivi prema drugim mrežama su 1kn i 50lp preko dana, dok su od 19h do 7h 1kn i 20lp kao i inače, ak se ne varam...
Bom Chicka WahWah
Naplaćuje ti se 48,80 kn samo ako mijenjaš brojeve više od jednom unutar jednog mjeseca... Znači, nakon plaćenog računa, možeš promijeniti favorite brojeve.Izvorno postao FaberOSK
Istina. slažem se sa fish-ki -im...
Ali ja nemjienjam favorite broj jer razgovaram "đabe"...![]()
![]()
![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
totalno ludilo...
a sad budi pametan.....
Bookmarks