glup popust, ali oni nisu glupi,hehehe!
glup popust, ali oni nisu glupi,hehehe!
nema vece face od Isusa
meni se ne isplati prec igdi sa t-mobilea, ne znam bas nikoga sa teletinom a i da znam opet mi je bolje razgovarat sa sedmero ljudi u pola cijene, nego s jednim mukte.a i vjerovatno bi ubila nekoga da moram trazit po drzavi di mi mobitel ima signala.
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
A cuj ta 7 favorite broja nisu starno povoljniji,jest da su povoljniji s obzirom na t-mobile uvjete ali generlano gledano njihova akcija je duplo skuplja od teletovog poziva unutar mreže,a ovo za traženje signala nije istina mozes biti preko vipa a u vecim gradovima nema previse problema sa mrežom,a i kada ih ima relativno brzo se uklone.Izvorno postao raveillusion
citas ti da nemam ni jedan 095 broj u imenikuIzvorno postao supercom
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Sa signalom neces imati problema, osim u Zagrebu.gdje god ima Vip signala ima i od TeletaIzvorno postao raveillusion
takvi kao ti onda nek placaju skuplje!Izvorno postao raveillusion
Izvorno postao raveillusion
ok shvatam to da ti ostajes na t-comu jer neznas nikoga na teletu i da ti je bolje pricati sa semero upola cijene(mada nevjerujem)..
ali sto ti znaci to da nema signala??!!...malo se glupiramo sa istinom...ha??!!!
Bookmarks