= Citat = Izvorno postao supercom
Nije stara u vremenskom smislu ali je totalno neprilagodena zahtjevima korisnika, makar mojih zahtjevima. Bio sam na predplati jedno vrijeme i uslufa se pokazala dosta nekorisnom.Oni nude poziv za 60 lipa prema 7 korisnika iz mreže dok tele2 nudi skoro pola jeftiniji poziv prema svim korisnicma mreže, a da ne govorim o tome da su pozivi izvan mreže na teletu na prapaidu jeftinji nego na t-mobile na ugovoru sto nema logike jedino sto je makar meni predstavljalo plus je da favorite broj može biti i broj iz inozemstva pa je pozv 50 % jeftini, ali to nije bio dovoljno vazan razlog da me navede na produživanje predplate. Dakle t-mobile je generalno gledano totalno zastarijela i troma mreža-ali je fora u tome sto si to može dopusiti jel su korisnici jednako tromi i ne žele preći na druge mreže makar i bile 50 % povoljnije
Drugim riječima i ukratko, ti bi želio da skrešu cijene na pola. Volio bih i ja, ali se to neće dogoditi. I to što tebi tih 7 brojeva za u pola cijene ne paše, nikoga tamo nije briga. Ima na desetine, pa i stotine tisuće drugih korisnika kojima paše... Možeto komotno prestati uspoređivati T-Mobile i VIP sa Tele2. Njihove cijene se vrlo vjerojatno neće nikada, ili barem u skoroj budućnosti neće izjednačiti. Kao da ne znamo politiku T-Mobilea u svijetu...