= Citat = Izvorno postao frish-KI
Zašto bi bila stara? Zašto ljudi misle da ako je novo da je dobro? Prvo, ni nije tako stara, svega možda pola godine, drugo ako uvedu nešto drugo, onda bi vjerovatno ovo izbacili... A to mi sigurno ne paše...
Nije stara u vremenskom smislu ali je totalno neprilagodena zahtjevima korisnika, makar mojih zahtjevima. Bio sam na predplati jedno vrijeme i uslufa se pokazala dosta nekorisnom.Oni nude poziv za 60 lipa prema 7 korisnika iz mreže dok tele2 nudi skoro pola jeftiniji poziv prema svim korisnicma mreže, a da ne govorim o tome da su pozivi izvan mreže na teletu na prapaidu jeftinji nego na t-mobile na ugovoru sto nema logike jedino sto je makar meni predstavljalo plus je da favorite broj može biti i broj iz inozemstva pa je pozv 50 % jeftini, ali to nije bio dovoljno vazan razlog da me navede na produživanje predplate. Dakle t-mobile je generalno gledano totalno zastarijela i troma mreža-ali je fora u tome sto si to može dopusiti jel su korisnici jednako tromi i ne žele preći na druge mreže makar i bile 50 % povoljnije