ma kakav servis, javi se nekom dekoderu,jeftinije ces proci.. naravno ako nemas vise pokusaja za otkodiranje kodom, ako imas.. to onda ide cak i bez odlaska u servis.Izvorno postao tomek
Dekodirao bi Nokiu 3220 u nekom servisu, jer nisam uspio preko kalkulatora pa vas molim recite mi kakva iskustva imate, radi li mobitel u redu, može li se nešto zeznuti pri dekodiranju, imate li neki servis preporučiti mi? Pošto nisam često na internetu možete mi odgovoriti na tomekzg@vip.hr
Zahvaljujem unaprijed
Zadnji uredio tomek : 06-02-2006 u 15:00
ma kakav servis, javi se nekom dekoderu,jeftinije ces proci.. naravno ako nemas vise pokusaja za otkodiranje kodom, ako imas.. to onda ide cak i bez odlaska u servis.Izvorno postao tomek
Nikad nikakvih problema. Platiš tih par kuna, i mir.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Tako je. Otključava se običnim kodom. Ja sam do sada dao otključati nekih 5 mobitela (Nokija) i s niti jednom, ali baš s niti jednom nisam imao problema.
Čak mi je jedan frend mukte otključao staru 3310 zaključanu na VIP, isto putem koda,a ne kao što su neki govorili-Pošalji u servis,jedino ga kabelom mogu otklučati...Bla,bla...
ma to za servis je glupsot, otkljucava se lako i brzo.Izvorno postao Mobyy
Izvorno postao khideg
ako je zablokiran, onda nema bez opreme....
@tomek javi se na PM, ja ti ju mogu rješit
Bilo koji dućan koji prodaje mobitele (pogotovo kao paket od T-Mob, VIP-a ili Tele2) i radi dekodiranje putem kabela i PC-a u ZG će ti to najvjerojatnije povoljno i efikasno odraditi - puno ih je više nego što se čini i puno više nego što ih vidiš u Oglasniku.Izvorno postao tomek
Samo u posljednjih mjesec dana čuo sam od poznatih da im je to netko fino odradio npr. u Vlaškoj i na Novoj cesti, gdje se prodaju Tele2 paketi, plus na 1 mjestu u Maksimiru, blizu Ekonomskog, no zaboravih gdje.
Plus, Oglasnik je pun oglasa sasvim normalnih trgovaca mobitelima koji nude i dekodiranje - ništa tako ne motivira proširenje ponude kao zarada.
Sretno![]()
Pržiiim...
rjeseno je vec, srecom ostao je jos jedan pokusaj!!Izvorno postao Inovator
khideg mi je riješio problem. Dao mi je točan kod. Pravi je majstor.
Bookmarks