Ja sam nadogradio na D750 na R1N035 i to je za sad najnoviji. Ne ponostava se garancija nadogradnjom firmw. I nista se ne mjenja na D750 koji su kupljeni u T-mobile centrima
pozdrav!
kupio sam nedavno d750i u t-mobile-u i zanima me par stvarčica prije nego napravim neku glupost. je li netko možda nadogradio software na službenim stranicama sony ericssona? zanima me da li to možda poništava garanciju? negdje sam pročitao da se nakon nadogradnje nekim ljudima promijenio izgled izbornika, da su izgubili jezik... zna li netko koja je zadnja verzija softwera? trenutačna mi je R1N035.
Ja sam nadogradio na D750 na R1N035 i to je za sad najnoviji. Ne ponostava se garancija nadogradnjom firmw. I nista se ne mjenja na D750 koji su kupljeni u T-mobile centrima
iPhone 5s 16 GB
hvala na brzom odgovoru imatic!
da li se možda zna kad će izaći nova verzija i koja će biti poboljšanja?
zasad jos nista, al bit ce vjerovatno kao za K750 R1AA008![]()
iPhone 5s 16 GB
Ja sam neki dan pokušao nadograditi FW, ali nakon uputsva kako što raditi i nakon gašenja i paljenja moba dok je bio spojen na USB, ništa se nije događalo. Ažuriranje - nula.
Evo ja sam sinoc nadogradio soft na D750 ali sa par problema
Prvo, probao sam par puta i uvijek mi je update prekinuo na negdje 90% i kaze da nadogradnja nije uspjela.
Kad sam upalio mob vidim da ima R1AA008.
Drugo, vide se neka poboljsanja, kao na K750, ali ostao mi je samo jedan jezik (engleski) svi ostali su nestali.
Vjerovatno je da ce to popraviti, tj. staviti i update sa hrvatskim jezikom
iPhone 5s 16 GB
Update se radi sa onim kabelom koji dobiš s mobitelom( onaj data kabel) ?
Znači izišao je novi FW za D750i?
Bilo je i vrijeme!
Da li se povećao framerate videa?
da radi se s kablom sto dobijes s njim
ne znam, za framerate jos nisam probao
iPhone 5s 16 GB
znači novi firmware za d750i je R1AA008? gdje si updatao imatic? na hrvatskoj ili engleskoj stranici sony ericssona? koliko bi otprilike trajao cijeli postupak s maxadsl vezom?
da, novi je R1AA008, update sam pravio preko SEUS2 programa.
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...21839&esi=true
Trajalo je negdje 10-15 min, tako nesto
iPhone 5s 16 GB
Zašto još nemogu za k750 kupljen u VipuIzvorno postao imatic
![]()
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
Vjerojatno nikad ni neces moci.Izvorno postao dejan08
Ja sam imao isti problem: K700i kupljen u VIP-u se nikako nije htio update-ati. Svaki put sam morao otici do EMSC da mi ga flashaju. Sreca pa je bilo besplatno (bio je pod garancijom). Onda mi je to dosadilo, pa sam ga dao preflashati sa POTPUNO cistim FW, i sad mi update radi savrseno.
Da ne bude zabune: ne, NISAM imao Vodafone-branded K700i, samo VIP-branded (neke interne customizacije ili tako nesto). Inace je FW bio cist i bez ogranicenja.
za K750 kupljen u VIP-u, odi u Electromagic nek ti stave "cisti" firmware i onda ces moci praviti update preko web-a (SEUS2)
ali drzimo se ontopici D750
iPhone 5s 16 GB
da li je tko probao praviti update za D750? I ako je dali ima isti problem kao i ja (samo engleski menu)?
iPhone 5s 16 GB
Kao što sam rekao, meni nakon dva pokušaja nije uspjelo, odnsono updateanje nije ni započelo, a nakon što sam vidio da ti je ostao samo engleski jezik, ne zanima me više...
aha, ok. Probat cu opet danas, mozda su nesto promijenili i opet dobijem hrv. jezik![]()
iPhone 5s 16 GB
ako je netko dobio hrvatski nakon updata nek javi
Nije mi jasno, šta će ti hrvatski???Izvorno postao newbie
Ja se nemogu snać na našem jeziku, kao i mnogo ljudi
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
Meni je hrv. recimo potreban radi T9 unosa teksta, makar su mi meniji i sve na eng. Već dugo koristim T9 i više praktički ne znam pisati bez toga.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja sam probao sinoc i pise da imam najnoviju verziju softa
e sad, postoje dvije stvari, prvo, vidim da je izasla nova verzija seus-a 2.2.13.7., probat cu s tom, mozda su nesto poboljsali. Drugo kad na sonyericsson.com izaberete K750 i Nadogradnja softwera, odma ide link na SEUS2, a kad se izabere D750 ide na onaj stari SEUS preko Internet browsera. Probat cu sutra obadvije verzije ponovo da stavim da bude sa hrvatskim menu-ima
iPhone 5s 16 GB
Ajd, pa nam javi!
I provjeri da li se povećava framerate videa.
![]()
zvao sam sad elektromagic sc i rekli su da imaju R1AA008. hrvatski ostaje normalno nakon ažuriranja. ima li negdje opis fw-a za d750i i koja su poboljšanja po verzijama? znam da sam negdje vidio za k750i.
Identično je sve kao i kod k750. Znam da se s verzijom R1AA008 više se ne može koristiti ona finta s poduplavanjem memory stickova u windowsima u disk manageru, sa R1N035 se moglo...šteta !
Evo upravo nadogradio firmware na D750 sa R1AA008. Kako sam prije pisao da ostane samo engleski nakon updatea, problem je sto je mob bio pun pjesama i gluposti (memorija telefona) i nije nikako mogao staviti HR meni. Kad sam napravio master reset i pokusao update, radi sve![]()
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks