Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 35

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Motorola K1 i L2
    Operater
    VIP i Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dos
    Kako nisi dobio nasa slova? Sada sam probao i rade skroz normalno sa ugradjenim fontovima (ne moras niti raditi svoje fontove). Mozda nisi postavio dobar codepage? Dakle, u readeru na mobitelu trebas odabrati win-1250 ili iso-5589-2, ovisno u kojem ti je CP-u tekst file. Ako ti je file slucajno u UTF-u, konvertiraj ga prvo u jedan od dva gore navedena codepagea, recimo koristeci:
    http://www.motobit.com/util/charset-...conversion.asp
    Što volim dobar naputak pa kad naučim nešto novo

Grr, dobro da si mi rekao da radi, jer sam onda išao sistematski istraživati. I ispalo je da fakat radi, ali je datoteka koju sam upotrijebio za test bila snimljena iz nekog razloga kao Unicode. Vjerojatno ju je u nekom trenu XP konvertirao zato što sam datoteku prenio s W98SE. OK, naša slova rade, samo datoteku treba snimiti kao ANSI.

A i genijalna mi je ova gornja adresa za konverziju, zna to zatrebati ponekad, a ovo je jednostavan način.

Samo da mogu napraviti copy i onda paste u Datoteku otvorenu s ReadManiacom, bio bih sretan kao prase u blatu. Ne čita Excel, Word, PDF, JPG, Web kao MHT. Znaš neki program koji to čita? Čita Txt i upotrebljiv je za HTML.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Nokia 6124c
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.293
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.293, Nivo: 18
    Bodovi: 6.293, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Pila
    Što volim dobar naputak pa kad naučim nešto novo
    Eto, da ne ispadne da ti samo mene ucis

A i genijalna mi je ova gornja adresa za konverziju, zna to zatrebati ponekad, a ovo je jednostavan način.
    Pa to je zapravo bio jedan od prvih linkova na googleu kada sam isao pogledati kako se vrsi konverzija codepagea pod Windowsima. Na Linuxu imas zgodan mali programcic iconv sa podrskom za preko 500 codepageova.

Samo da mogu napraviti copy i onda paste u Datoteku otvorenu s ReadManiacom, bio bih sretan kao prase u blatu. Ne čita Excel, Word, PDF, JPG, Web kao MHT. Znaš neki program koji to čita? Čita Txt i upotrebljiv je za HTML.
    Tesko da ces tako nesto pronaci. Pogotovo za Excel i PDF. Word mozes konvertirati u html kojeg readmaniac moze probaviti (zajedno sa slikama).

Domjan

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove