Prikazujem rezultate 1 do 25 od 35

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Motorola K1 i L2
    Operater
    VIP i Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mora te pitati jedno 4-5 puta za novi driver. I svaki put mu moraš pokazati na onu mapu. Nije kriv Windows, nego je Motorola zakomplicirala stvar.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Nokia 6124c
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.293
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.293, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I dalje nista od uspjesne instalacije drivera Pukne kod instalacije USB composite device. Stvarno ne znam u cemu je problem. Koristim iste drivere koji vecini ljudi rade, a opet vidim da ima i par ljudi koji imaju isti problem kao i ja s tim driverima.
    Ne sjecam se stvarno kada me Windowsi zadnji puta nisu izzivcirali.

Domjan

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Motorola K1 i L2
    Operater
    VIP i Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dos
    I dalje nista od uspjesne instalacije drivera Pukne kod instalacije USB composite device. Stvarno ne znam u cemu je problem. Koristim iste drivere koji vecini ljudi rade, a opet vidim da ima i par ljudi koji imaju isti problem kao i ja s tim driverima.
    Po mojem iskustvu, problem nastane ako se instlacija ne izvrši dobro, odn. do kraja. Ako je prekinuta, ima teneneciju ne nastaviti do kraja. Onda se treba deinstalirati drivere pa nanovo instalirati. Negdje sam to bio opisao, potraži po mojim postovima traži poruku s: Vid_22b8&Pid_4901

Koliko se sjećam, ti si upravo bio prekinuo dok nije sve bilo instlirano. Jedno 4 ili 5 drivera treba instlriati. Probaj obirsati Motorola USB modem pa ga opet prištekati.

Ne sjecam se stvarno kada me Windowsi zadnji puta nisu izzivcirali.
    Ja sam se navikao na njih, sad kad imam prejak komp i XP SP2, mogu reći da me zaista rijetko iznerviraju, možda tek jednom mjesečno

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Nokia 6124c
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.293
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Pila
    Po mojem iskustvu, problem nastane ako se instlacija ne izvrši dobro, odn. do kraja. Ako je prekinuta, ima teneneciju ne nastaviti do kraja. Onda se treba deinstalirati drivere pa nanovo instalirati. Negdje sam to bio opisao, potraži po mojim postovima traži poruku s: Vid_22b8&Pid_4901

Koliko se sjećam, ti si upravo bio prekinuo dok nije sve bilo instlirano. Jedno 4 ili 5 drivera treba instlriati. Probaj obirsati Motorola USB modem pa ga opet prištekati.
    To sam odmah bio probao. Sve sam obrisao pa probao ponovno i opet je zapelo nakon druge instalacije. Pokusao sam cak i razne kombinacije sa resetiranjem (navodno da to Windowsi vole)
    Ima li slucajno kakve veze sto na tom stroju nije instaliran SP2?

Ja sam se navikao na njih, sad kad imam prejak komp i XP SP2, mogu reći da me zaista rijetko iznerviraju, možda tek jednom mjesečno
    Ma sve je to stvar navike. Ja sam se navikao na toliko naprednih stvari na Linuxu da se svaki puta kad sjednem za Windows stroj osjecam klaustrofobicno

Domjan

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Motorola K1 i L2
    Operater
    VIP i Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To sam odmah bio probao. Sve sam obrisao pa probao ponovno i opet je zapelo nakon druge instalacije. Pokusao sam cak i razne kombinacije sa resetiranjem (navodno da to Windowsi vole)
    Ima li slucajno kakve veze sto na tom stroju nije instaliran SP2?
    Ja imam SP2 i radi mi sve savršeno. Čak bolje nego ranije. Stavio sam ti link u precizan odgovor o uklanjanju drivera u onaj drugi thread o v360v driverima.

Meni se ponekad znaju USB driveri zbuniti pa ih moram nanovo reinstlirati. Ali sada s ovom novom v2,9 verzijom, čini mi se da sam ih samo jednom reinstlirao u tri mjeseca kako imam v360v a spajam još 4 drukčije Motorole na istu pilu.

Obriši modem, sve registry keyeve uza USB povezane s v360 i onda restartaj, pa kad traži driver, svaki put ga naputi na mapu gdje su ti driveri. Mora raditi.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Nokia 6124c
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.293
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Obriši modem, sve registry keyeve uza USB povezane s v360 i onda restartaj, pa kad traži driver, svaki put ga naputi na mapu gdje su ti driveri. Mora raditi.
    Ne nuzno Maknuo sam Motorola USB Modem i neispravan USB Composite device iz Device Managera (jedina dva drivera koja je uopce pokusao instalirati) i po tvojim uputama pretrazio registry no nisam pronasao nista vezano uz 360V, Motorolu ili one kljuceve koje si naveo.
    Ponovno sam prikljucio mobitel i uredno me pita za modem drivere, koje instalira i nakon toga stane. Tek kada pokrenem P2kTools me pita za USB Composite device drivere koje ne uspije instalirati.
    Na kojem je tebi COM portu Motorola modem? Meni je na COM3. Da li je to ok (u PKT mozes rucno izabrati samo COM1 ili COM2, ako ne odaberes automatiku)?
    Nece pa nece... grrr...
    Hvala na trudu no izgleda da mi nije sudjeno. Moguce da mu smeta nesto drugo na tom kompu ne stvarno ne znam sto.

Domjan

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Motorola K1 i L2
    Operater
    VIP i Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne nuzno Maknuo sam Motorola USB Modem i neispravan USB Composite device iz Device Managera (jedina dva drivera koja je uopce pokusao instalirati) i po tvojim uputama pretrazio registry no nisam pronasao nista vezano uz 360V, Motorolu ili one kljuceve koje si naveo.
    Ponovno sam prikljucio mobitel i uredno me pita za modem drivere, koje instalira i nakon toga stane. Tek kada pokrenem P2kTools me pita za USB Composite device drivere koje ne uspije instalirati.
    Na kojem je tebi COM portu Motorola modem? Meni je na COM3. Da li je to ok
    Nije bitno na kojem je Com portu jer mu pristupa preko p2k API-ja. Mislim da te mora tražiti više drivera, moraš instlirati 6 drivera najmanje. Idem sada napisati postupak, pa ću to napisati u glavni post o modanju v360v, sticky. Pogledaj tamo za 15 minuta.

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove