Pa zadnjih 8 godina, koliko vrtim iskljucivo Linux, stvarno jako dobro zivimIzvorno postao Pila
Evo, bas sam nedavno sklepao mali, izuzetno user-friendly program koji omogucava jednostavno pretvaranje bilo kojeg movie formata (ukljucujuci i DVD!) u 3gp. Ima nekih zgodnih featurea koje, ako se ne varam, nemaju ni komercijalni programi za Windowse - recimo:
- vrlo dobra podrska za integraciju subtitleova u 3gp filmove
- automatsko rezanje filmova na proizvoljne segmente kako bi se omogucilo brzo skakanje unutar filma na mobitelima koji to inace ne podrzavaju - recimo V360 (segnemti se preklapaju par sekundi kako ne bi nista propustili)
- video equalizer (brightnes, saturation, contrast, gamma) ).
- podrska za sve mplayer filtere (recimo denoise, unsharp mask, audio gain, normalizacija audia)
Na Linuxu ovako nesto sklepas za jedan dan zato sto 99% toga imas gotovo. Sve sto trebas napraviti je 'goli' GUI i nesto programskog 'ljepila' da to sve poveze.
Ono sto je zanimljivo je da i meni Dictaphone radi bez ikakve promjene privilegija, barem ako snima stvari na karticu.
Bas sam si skinuo MotoMidMan (valjda dobru verziju) no ne radi pod Wineom (windows emulatorom)
Ako slucajno uhvatis vremena i dobre volje, bi li mogao probati instalirati ReadManiac na svoju motorolu pa mi poslati .pat file? Mislim da bi to trebalo raditi. Stavo sam full verziju prilagodjenu za Motorolu na http://domjan.fizika.org/rm.zip). Thanks!
... ili bilo tko drugi tko ima funkcionalan MotoMidMan te zeli mogucnost citanja knjiga na mobitelu podijeliti sa drugima
Domjan

Evo, bas sam nedavno sklepao mali, izuzetno user-friendly program koji omogucava jednostavno pretvaranje bilo kojeg movie formata (ukljucujuci i DVD!) u 3gp. Ima nekih zgodnih featurea koje, ako se ne varam, nemaju ni komercijalni programi za Windowse - recimo:
Odgovori uz citat
Bookmarks