Kao prvo, hvala na brzom odgovoru. Ako je za vjerovati dokumentaciji ReadManiaca (http://www.deep-shadows.com/hax/Read...sh/index.html), kao i stvarima koje su ljudi pisali po www.motofun.ru (ako se na varam) forumu, Motorola ne dozvoljava pristup FS-u ako aplikacija nije na odgovarajuci nacin potpisana. To se moze srediti tako sto se instalira izmjenjeni .pat file. Problem je sto je .pat file koji dodje sa readmaniacom izgleda previse star (mob se na to zali i ne zeli pokrenuti aplikaciju) a ne znam kako kreirati svoj .pat file. Eto, toliko sam uspio pohvatati sa raznih foruma... Koliko u tome ima istine, ne znam no cinjenica je da za sada nisam uspio natjerati readmaniaca da proradi na V360.Izvorno postao Pila
Da li koristenje nekog od navedenih programa za instalaciju uklanja taj problem (tvoj post sugerira da je tako)? Kako na kompu imam instaliran iskljucivo Linux, nije ni bas jednostavno testirati a i radije ne bi prckao po internom file sistemu od mobitela ako se stvar moze izvesti i bez toga (prema onome sto sam procitao, dovoljno je instalirati odgovarajuci pat file na karticu).
Ako slucajno imas instaliran readmaniac (FULL), bi li mi mogao poslati .pat file (pokupljen sa mobitela) jer mi se cini da je to sve sto mi treba. Takodjer, znas li da li V360 koristi JSR75 ili Motorola API za pristup FS-u?
Hvala!
Domjan

Bookmarks