= Citat = Izvorno postao dos
Kako nisi dobio nasa slova? Sada sam probao i rade skroz normalno sa ugradjenim fontovima (ne moras niti raditi svoje fontove). Mozda nisi postavio dobar codepage? Dakle, u readeru na mobitelu trebas odabrati win-1250 ili iso-5589-2, ovisno u kojem ti je CP-u tekst file. Ako ti je file slucajno u UTF-u, konvertiraj ga prvo u jedan od dva gore navedena codepagea, recimo koristeci:
http://www.motobit.com/util/charset-...conversion.asp
Što volim dobar naputak pa kad naučim nešto novo

Grr, dobro da si mi rekao da radi, jer sam onda išao sistematski istraživati. I ispalo je da fakat radi, ali je datoteka koju sam upotrijebio za test bila snimljena iz nekog razloga kao Unicode. Vjerojatno ju je u nekom trenu XP konvertirao zato što sam datoteku prenio s W98SE. OK, naša slova rade, samo datoteku treba snimiti kao ANSI.

A i genijalna mi je ova gornja adresa za konverziju, zna to zatrebati ponekad, a ovo je jednostavan način.

Samo da mogu napraviti copy i onda paste u Datoteku otvorenu s ReadManiacom, bio bih sretan kao prase u blatu. Ne čita Excel, Word, PDF, JPG, Web kao MHT. Znaš neki program koji to čita? Čita Txt i upotrebljiv je za HTML.