= Citat = Izvorno postao dos
Ma mozes ti garantirati koliko hoces, instalirao sam drivere tocno kako si opisao i instalacija svaki put pukne u drugom koraku. Mozda taj postupak radi na frisko instaliranim WinXP sa SP2 no na mojim jednostavno ne prolazi. Mozda ga zeza nesto od instaliranog softa no znam da sam vise puta ponovio tocan postupak instalacije bez uspjeha.
Sad već zezaš nekoga tko troši svoje vrijeme djabe da ti pomogne Dobro, dobro...

Jesi sigurno dobro deinstlirao SVE povezano s Motorolom? Toga se nakon nekoliko instlacija nakoti, bude ih po 10 - 15 drivera koje treba ubiti.

Moj XP je instaliran prije godinu i pol kad sam kupio ovaj notebook. Miliijon stvari sam instalirao po njemu, mada ga održavam u redu, koliko se to može na Win okolini. Postupak sam fizički napravio kod sebe, i kad sam sve maknuo, radilo je točno kako sam napisao.

Searchaj da nemaš nigdje u registryu Motorola niti p2k u ključevima. Instlirao sam ovo na mnogim pilama, i nikad problema koje reinstalacija nije riješila.

Do kojeg koraka u mojem postupku dođeš? Probaj searchati string s imenom drivera iz slijedećeg koraka. Ako ga nađeš, nisi dobro očistio.

Ja ti nažalost, više od ovoga, ne mogu pomoći jer s ovim radim valjda 2 godine i opisani postupak me nije nikad iznevjerio. Baš nikad! Redovito sam sve ovo radio na moja 3 notebooka, plus na još dva tuđa kompa.