deadweight? Any news?
deadweight? Any news?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Nu da ima njuza...Prvo isprika sta se nisam javljao,mjenjao sam hardveraj a zatim me strefilo da sam bio sluzbeno odsutan al eto me,sad sam tu i evo ukratko sta se dogodilo-povijest jedne katastrofe.
Dakle skinuo sam ono nesto veliko od Blue Devil-a sta zavrsava na FF i krenuo sa poslom.I kad je FlashFlex napisao "flashing code group 1" ili tako nesto windoze su izbacile onu svoju famoznu poruku da je trenutno otvoreni program dozivio neki error i da ce ga sad windows zatvoriti i da je njima ko fol zao ako su mi time prouzrocili neugodnosti....puko sam ko sijalica.
I pokusam ja ponovno,ali multimixerflashflex ga vise ne kuzi,kaze device not connected,ja se znojim, zena svako malo u prolazu baci pogled i znakovitu izjavu tipa mmmhhhmhmm???I nece ga skuzit i nece,na kraju sam zeni vrlo obzirno objasnio da je njena rola radjena u Kini,da je u kompjuteru Intel smece inside,a da su windoze ipak windoze al eto srecom znam jednog tipa koji to moze srediti...
Frend je uspio srediti rolu,al tipkovnica i dalje ne svijetli...stvar je ocigledno do hardvera.
Pouka cijele price-ne diraj zenin mobitel jer ti se to moze gadno osvetiti
probaj ga rastavit i vidjet da nije otpao senzor svijetla...Izvorno postao deadweight
Bookmarks