niko nema sta za reci ???
dajte ljudi...
p.s. gore sam pogrjesio cijenu... nije 605 nego 305€... i uz njega bih uzeo jos i karticu 512mb...![]()
![]()
![]()
kakav je model ? dali se isplati kupiti za 605 € ???![]()
Zadnji uredio Celikkk : 08-02-2006 u 17:34
Lineage 2 user
niko nema sta za reci ???
dajte ljudi...
p.s. gore sam pogrjesio cijenu... nije 605 nego 305€... i uz njega bih uzeo jos i karticu 512mb...![]()
![]()
![]()
Lineage 2 user
Dakle, 305 eura, bi bila prosjecna cijena za navedeni aparat (barem je tako u hrvatskoj i slovenini, nisam bas upoznat sa situacijom u BIH)!
Stoga, ako nam je cijena jedina referenca, materijalno sasvim prosjecna kupnja!
Sto se eventualnih savjeta za kupnju u istome cijenovnome rangu, ako mogu preporuciti da pogledas Canon A610 i Pentax S6!
Navedenim aparatima ja bih osobno dao prednost nad Olympusom mju600!
Eto za pocetak, ako se vec nisi potpuno odlucio za mju600, "baci" malo oko na Canona i Pentaxa, i samo postaj ovdje ako ima bilo kakvih pitanja, potruditi cu se da odgovorim sto kvalitetnije mogu!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
dali imas kakvu sliku tog fotica u ruci ili sa usporedbom sa olym. mju mini s...
sada neznam realnu velicinu a volio bih da znam...![]()
Lineage 2 user
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
uzeo sam mju mini s...
:Closed:
zatvori
Lineage 2 user
Bookmarks