koji je po vasem misljenju najpouzdaniji telefon! znaci treba covjeku telefon koji ce mu trajati jer ga kani imati vise godina! t68i???? jel mu ode joystick????
koji je po vasem misljenju najpouzdaniji telefon! znaci treba covjeku telefon koji ce mu trajati jer ga kani imati vise godina! t68i???? jel mu ode joystick????
Joystick na T68i s vremenom polako prestane reagirati na sve podražaje, tj. ponekad ne reagira... ali nije da imam feeling da će skroz prestat, jednostavno samo ponekad otkaže poslušnost.
Najbolje mu je da kupi neki telefon koji nije preklopni i nema joystick tog tipa, tj. ako ima 'joystick' da je to baš tipka s 4 smjera...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
me45 ili s45 mozda?!!?!
Dali mu je bitno trajanje baterije ?
Ako je, onda me/s 45 bas i nije optimalni odabir.
Mozda bolje neka nokia (6210/6310)
...
problem je sto nesmije biti skupo, oko 1000kn sa 12mjeseci ugovorom!
Nokia 2100, SE T100, Siemens C55...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja bih onda rekao N 2100, da lova nije problem rekao bih N 5100 i bio spreman JA dati garanciju na tri godine.![]()
Nokia 3310, najbolja je, jer masku uvjek možeš promjenit, isto tako i tipkovnicu i bateriju
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ali me45 ima ic i gprs sto je vazno!
e sad kako kome, jer ima ljudi, kao npr moj stari, niti nezna što je to, niti nezna poruku napisat ali mu je bitno da je mobitel pouzdan, da te ne izda kad je to najviše potrebno...
samo treba dobra izdržljiva baterija bit
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Istina! Bitno je što on traži od telefona osim pouzdanosti?
Ja stvarno sumnjam da su današnji mobiteli dizajnirani da traju dulje od dvije godine, dakle , kolik sam skužio ovdje je akcenat na jednostavnosti, pouzdanosti, autonomiji..........N3310.
@Coma-zg..IC, GPRS, mislim da prosječnom konzumentu (potrošači koji svojom potrošnjom i drže čitavu priču na nogama) to zaista nisu bitne karakteristike telefona.
ma bitno je ali on nebi htio potrositi vise od 1000kn, pito je mene ja sam mu rekao da se moze srediti jer ima puno starih telefona sa tim mogucnostima koji su pojeftinili!
Bookmarks