Krompriko, koliko ti triši ta tvoja mecka, al reci mi onako iskreno, ko brat bratu! Koliko ima konja i kak to cudo ide, tvoj subjektivan dozivljaj!
Dobra je to cijena za koju je prodajes, koliko ima kilometara?
A čovječe. Prvo, molim LOCK ove teme, jer sve što sam htio čuti sam čuo. a počeli ste pričati i previše.
Samo da znate.
Položio sam A1 kategoriju sa 15 godina. A kategoriju sa 17. na polaganje vozačkog B sam išao sa 17 ipo godina. sad imam vozačku već 4 mjesec i svaki dan vozim auto koji sam ja platio (dao staroj novce, a ona uzela nakredit, zadržala kesh) tako što sam prodao svoja 2 motora koja sam također ja kupio i platio, a njih sam kupio zato što se od 15 godine bavim Web dizajnom i što sam na tome dobro zaradio, i da, ja idem u školu, i da, ja imam posao, i ne, nisam tatin sin, nego je stari počeo voziti focusa gdje god ide, jer mu je jeftinije, i onda smo se dogovorili na zamjenu auta...
Eto. to je sve.
Na kraju, ipak se sve svodi na prodaju Mercedesa, jer mi trebaju novci za školovanje, treba mi konkretno za kraj ove godine 10000 kuna za polaanje CISCO certifikata.
Eto samo nek se zna. A sad može lock. Sve što sam htio saznati sam saznao.
Vjerojatno ću uzeti Mustanga iz HR, ima jedan lik pokraj Rijeke. preko oglasnika se čuo, a ako to ne uzmem, uzet ću bilo šta novo.
Zadnji uredio Krompirko : 06-02-2006 u 00:06
Krompriko, koliko ti triši ta tvoja mecka, al reci mi onako iskreno, ko brat bratu! Koliko ima konja i kak to cudo ide, tvoj subjektivan dozivljaj!
Dobra je to cijena za koju je prodajes, koliko ima kilometara?
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
jesam ja tebi nest prigovarao?Izvorno postao Eminem
ma klanjam ti seIzvorno postao Krompirko
![]()
Auto ma oko 230 konja
Potrošnja je oko 13 l prosječno
To je službeni auto, i sa njim se putuje jednom mjesečno Njemačka - Hrvatska
Prešao je preko 150tkm
Svake pola godine je vožen na servis i uredno servisiran. Nikad kvar na njemu.
itd.
Ide to dosta dobro, super brzina, snaga sve. Jedino je stvar sto mene ne zanima brzina nego izgled auta, i da se iz njega čuje onaj jaki zvuk, kao kad se stavi gljiva i uzme remus auspuh. Ono, da takop zvuci serijski, dok je ovaj, miran ko bubica, pretih.
Ok, izgleda da ipak nista nece biti od Mustanga, zeli stari da se uzme novo.
Tako da mi sada izbor pada na BMW 118d vs. Audi A3 1.9 TDI Attraction
ajde prokomentirajte ova dva, a ako cete spamati sa offtopikom, molim nek se zatvori
Sto se tice homologacije, najlakse ti je uzeti broj sasije vozila kojeg zelis uvesti i traziti informaciju od gernalnog zastupnika proizvodjaca u RH.Oni su ti duzni reci dali se vozilo moze uvesti.Carinu placas na vrijednost automobila koji se odredjuje po katalogu kojeg imaju na carini ( kojeg izdaje CVH, normalno plus PDV.Carinike ne zanima racun koji ces im ti priloziti.Sve informacije imas na http://www.cvh.hr/
Definitvno BMW, ali kako vidim da si mladji vozac ne bih ti preporucio auto sa straznjim pogonom.Osobno bih radje uzeo Golfa umjesto Audia jer su to ustvari isti auti i jos bi ustedio.
opa topic! nemoj odustat od mustanga! JA NIKADA NECU! mustang je auto mojih snova a jednom ce bit auto moje garaze.
sta se tice homolgacije, potrebno je par preinaka izvest na autu, nista strasno.
u njemackoj ima puuno mustanga raznih godista www.autoscout24.de
ima ih i kod nas ali ne ovaj najnoviji.a ja imam poznanika koji ima 1969 mustanga ali da nije sad u zatvoru mozda bi dobio djir
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Oboje su autici za penzice..ja bi uzeo novi (sad je izasao) civic, metalic crniIzvorno postao Krompirko
http://www.carbodydesign.com/product...a-civic-it.php
pozdrav
P.S. gljiva+remus..katastrofalna buka...uzmes gljivu od SOLE-a, obicna spulja,eventualno neki ukrasni nastavak...zvuk ko u impreze kad stisnes gas do kraja
"...moja zubarka je vrlo zgodna djevojka, često idem do nje, mada imam zdrave zube sve..."
ma ne laprdaj da samos gljivom mozes dobit takav zvuk! mozda da skines katalizator i stavis neki custom made auspuh.
A3 definitivno je izbor ako vec pucas na izgled!!!
Zadnji uredio cime : 07-02-2006 u 00:21
moj glas audiu
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ako imaš para uzmi hondu ali koliko čujema najslabija izvedba je cca negdje 160.000kn kod nas
Između ova dva ja bi izabrao BMWIzvorno postao Krompirko
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
I ne prodjes tehnickiIzvorno postao igl
![]()
O čem ti to, pa ima da novi auto bez problema prođe tehnički... wtf..
nevermind. Ajd već kad se priča, tako, što bi bio najbolji potez za uzeti recimo u krugu 25 k € ni manje ni više...
Pa ako skines katalizator ne mozes proci eko-test.A cim ne prodjes eko-test ne prodjes niti tehnickiIzvorno postao Krompirko
BMW 118d vs. AUDI A3
Normalno BMW bez razmišljanja,
jer audi ti nitko više neče ni primjetiti
ali BMW 118d SVI će da se okrenu !!!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ako zelis a3 uzmi 2.0tdi, 1.9 je prespor za taj auto. BMW mi se cini kao bolji izbor, ali ces a3 kasnije lakse prodati. Bolje si uzmi Škodu octaviu RS i ugradi plin, to ce ti sve ukupno biti oko 23k. Takoder razmisli o Golfu 2.0tdi. Na tuning nemoj previse racunati jer je ecotest sve strozi.
...Izvorno postao Vuki
da, a ja bi baš Audi, jer je lijepši... a i Audi je...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
das čiči tamo 200kn i prodjes tehnicki...Izvorno postao RAUL
ma bjezi sa tim bmw1, skuzio sam da ti je vazan izgled auta pa radje onda uzmi A3 iako ovo sto ekipa prica najaci dizel od A3 sa dosta opreme ce doc i 30k eura!!! pa onda radje golfa GTI (oko 27k eura)...
ali kad si vec naveo da MORAS birat izmedju ta 2...
@Krompirko, prosetaj se do Hondinog salona i napravi probnu voznju sa novom Hondom Civic ili samo sjedni u nju i sve ce ti biti jasno!!!
O ukusima se ne raspravlja, meni je npr. BMW lijepši...Izvorno postao Eminem
Nego ja bi poslušao savijet RAUL-a u vezi tog Civica. Auto predobro zgleda i na kraju krajeva to je honda - čitaj: pouzdano
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
neznam ja bi bebu i nabrijo bi je do bola a jednom prilikom ću staviti svoj autić na forum da vidite kaj pod time mislim a inaće krompirko svaka čast![]()
abdbda
EEEh, steta Mustanga, imam jos jedno pitanje. Sto ako bi auto bio registriran u Njemačkoj i da ga ovdje vozim? Nije mi problem iči jednom godišnje u Njemačku na registraciju, dal je to moguće, a i opet ako budem uzima nest sto nije Mustang, uzeo bi to u Njemačkoj jer je stvarno daleko jeftinije, ako je moguće na ovaj način.
Čak sam se neko vrijeme zapalio za Crysler Cruisser (ak se tak piše) jedino je bed što je dvosjed. Meni treba auto koji ima močan zvuk (serijski), Izgleda bijesno (ali nemora bijesno ići), Jako ga malo na cestama ima, može voziti 3 osobe min i da košta do 25k€...
Bookmarks