100% znam da je to 22. epzoda...Izvorno postao Bronth
torrenti su majka za ovakve stvari...
100% znam da je to 22. epzoda...Izvorno postao Bronth
torrenti su majka za ovakve stvari...
dajte, mislim da su svi odgledali skoro do kraja 2sezonu jos prije 3mjeseca. . .
ali je stvarno ludo, samo mene zanima GDJE SU ONI i koji K***c se događa na tom otoku, šta su se nažderali gljiva ili su na tripovima ili je to sve zapravo u njihovoj glavi a oni su svi u komi. . .![]()
Zadnji uredio pussy cat : 17-05-2006 u 23:34
tebi Krompirko blago jer imaš FLAt, a ja skinem paket u 5 dana, i stalno prekoračujem..
čekam da ovaj T-Šrot da neku akciju da mogu da skidam više te epizode..
svaka ima 350MB, i skinem ih 3-4 i ode paket..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
istina bronth... lijepo mi je...
prije jedno tjedan dana sam skinio toliko stvari da nisam vise znao sta cu skidati, pa sam poceo lost, kucanice, simpsone...
10GB prometa dnevno... jer lijep podatak?
ali cuj, ja sam zbog pucanja veze vec davnih dana htio prijeci na tcom... no nisam... sad cekam vodatelov tripleplay... i ako sve bude po dogovoru, mogla bi pasti 4/4 mbps konekcija ili više... E to će biti dani skidanja,...
10gb po danu?!?!?!?
Pa koja je to brzina, ja sam sretan ako mi skine 1gb u danu.
Kojom brzinom skidas sa torrneta ili megauploada krompirko.
Mozes si stavit ovdje link, jer ja sam trazio na torrentspy-u lost.s02e22.hdtv.xvid-xor.[VTV].rar i nista mi nije naslo, a kad sam malo vise potrazio nasao sam samo promo od 7mb
brzina mi je 1200/256 FLAT
skidam svaki torrent maximalnom brzinom, uvijek, koja iznosi 135-140 kb/s
dnevno se skine 10GB i to je super... s time da komp ipak ugasim na dva tri sata..
svaki torrent skidam sa isohunta...
samo upises LOST S02E22
@ pusiket, si ti mozda pojela kakvih gljiva, o cem ti pricas?
Izvorno postao Krompirko
šta??? si ti jeo?? pričam o izgubljenima, još mi je prije frend ih nabavio i gledala sam ih, a što se tiče daljnjega zanimam me druga mišljenja gdje su oni, kakve su to halucinacije, itd. . .
![]()
hehehe još trebamo više samo pričati o kučanicama . . . A to je druga stvar što ste vi počeli spikati o brzini i načinu skidanja serija s neta
![]()
Bookmarks