ajde mi recite koja je bila zadnja na novoj TV...
ova sad u cetvrtak ovaj...
sad mi je puklo, a upravo vidim da su izašle HDTV kvaliteta... cijele prve i druge sezone do 19...
ajde mi recite koja je bila zadnja na novoj TV...
ova sad u cetvrtak ovaj...
sad mi je puklo, a upravo vidim da su izašle HDTV kvaliteta... cijele prve i druge sezone do 19...
evo vec 4 sata gledam lost... pogledao sam sve od 9 epizode koja ide u ovaj cetvrtak pa do 14 epizode... sad me bole oci, idem spavati, sutra ujutro nastavljam...
eto da se riješim toga, onda jos da si poskidam sve kučanice i više neću morati misliti o terminu u četvrtak kad je šta...
ja pogledao sve do 21, ali kad sam skidao 21 onda mi se na 85% restartao komp..
čekam da mi frend skine 21 epizodu..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
izgubljeni je ODLICNA serija, samo sta sam ja vec pogledala skoro cijelu 2sezonu jer ju imam doma i moram vam reci da je serija sve LUĐAAAAAAAA. . .
ali je odlična, događaju se smo čudne stvari. . . mislim da su oni svi pod nekim teškim drogama jer stalno svi imaju halucinacije, ona rupa gdje je komp tamo se događaju čudne stvari,ali klinac jos nije nađen
![]()
Sta cemo im sad otkrivati sta ce biti do kraja?
klinac nije nađen, postoji 25 epizoda, najnovija koju sam gladao je 22, 23 se skida, ima malo seedera...
e bome nisi gledao 22 epizodu..Izvorno postao Krompirko
i ima ih 23..
22 epizoda izlazi tek sutra..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Bronth, itekako sam gledao 22. epizodu...
lost.s02e22.hdtv.xvid-xor.[VTV].rar
na internetu je vec 48 sati...
uživaj...
P.S. pogledaj na teletekstu koliko epizoda od LOST je ostalo ... ( trenutno 10/25)
100% sam siguran da ima 24... a ovo zanje moze biti eventualno nesta zavrsno sto daje isjecke iz prijasnjih...![]()
Izvorno postao Bronth
hahah i meni je prekino na 80% i nesto, pa zato sad skidam sa torrenta.
Evo dok sam pisao ovu recenicu skinula se... blago meni![]()
Bookmarks