HEJ LJUDI STVARNO MI TREBA PAR SITEOVA SA DOBRIM "SYS." PROGRAMCICIMA I JAVA APLIKACIJAMA

Ma eto dobio sam skoro svoju 3650-cu i treba mi koji programcic da ga malo "napumpam"!!! Gdje cu naci onaj program sa kojim mogu snimati video zapis onoliko dugo koliko imam memorije, a ako ima koji, koji to sve radi i sa zvukom??? Znam da ima onaj dodatak da snimam 13sec sa zvukom, al nije neka frka ako jos nema da snimam dugo sa svukom, ali sam cuo da ima onaj za "tiho" snimanje na svih 16MB i pitam se gdje to mogu naci???

A treba mi jos i program pomocu kojeg mogu slusati mp3 na 3650-ci ali sa slusalicama, kazu da ima nekih problema kad hoce da slusas na slusalice???

Treba mi jos onaj program pomocu kojeg konvertujem obicni avi zapis u zapis koji 3650-ca prepoznaje (mislim da je to 3gp?) i koji moze i taj format pretvoriti u avi???

ALI NAJBITNIJE MI JE: Kako mogu poslati melodiju koju komponujm u composeru na naki drugi mob putem GSM mreze ili preko IrDA ili BT-a i kako poslati midi (polifonu) melodiju preko IrDA ili BT-A??? Mozda je to smijesno pitanje, jer ste to mozda svi brzo skontali, ali ja to ne mogu nikako pronaci???

Hej ljudi ako bilo ko sta zna piite post i pomozite mi

PSAdo ako bdes ovo citao ne moras me odmah zvat, pa da mi kazes sta to pisem na forumu, ma ima ba jos 16 dana