...imaš Cool Edit i slično, ali ni s jednim nećeš moći potpuno obavit posao jer ipak trebaš neki profesionalni program (a i on ne garantira 100% uspjeh)...Izvorno postao TheRoyalFlash
Ljudi dali mozda znate neki program da mogu popraviti zvuk, odnosno samo izvaditi glas iz recimo pjesme, da tako opisem.
Dobio sam jedan snimak, ali je jako bucno i ne cujem sto se prica.
Dali se nekako ili sa nekim programom moze samo izvadit pricanje a da se makne ta buka, suskanje itd.
thanks
Im great in bed
I can sleep for days
...imaš Cool Edit i slično, ali ni s jednim nećeš moći potpuno obavit posao jer ipak trebaš neki profesionalni program (a i on ne garantira 100% uspjeh)...Izvorno postao TheRoyalFlash
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja sam probao s cool edit pro i drugim programima ali to ide teško
1 treba par (minimalno) sati za osnove naučit a onda puno probavat i upirat
Ctrl+Z virj mi teško
a ako treba samo pojačat dijelove tona koristi CEP i pojačivač dB
Ne postoji ni jedan program koji može to napraviti. Ovo sam pitanje vidio već 100 puta ali obično ga pitaju ljudi koji tek počinju producirati glazbu. Svi bi onda htjeli neki program s kojim mogu odvojiti zvukove u određenoj pjesmi i uzeti samo melodiju ili bubnjeve za sample. To je nemoguće! Ali ako trebaš samo čuti što netko priča, a smeta ti buka probaj u Cool Edit-u (Audition po novom) podebljati frekvencije oko 2000 Hz (ljudski govor) ili smanjiti sve ispod 1000 Hz (da ubiješ duboke tonove). Ako je snimano mobitelom vjerovatno ima puno visokih pa onda malo njih smanji, itd. Uglavnom igraj se malo s filterima i frekvencijama pa ako su vokali dovoljno glasni trebao bi ih moći čuti.
Ako nije velika snimka i ako nije neš' privatno na njoj pošalji mi na mail pa ću ti probati to srediti.
Ok thanks, ma to mi je frend nesto snimao na skijanju stavio je nekim curama mikrofon u sobu pa da cuje sto su pricale, ali kako je sve sumi i ima puno glasova onda je mislio da nekako moze to izrezati.
No big deal.
Thanks
Im great in bed
I can sleep for days
Bookmarks