par pitanja: kakva je baterija na tom mobu, da li traje više od 3 dana ili?
slike- kakve su kvalitete? koliko sms stane na mob? i što me još zanima, da koja je trenutačna cijena i da li su ih dobili in blue color?
par pitanja: kakva je baterija na tom mobu, da li traje više od 3 dana ili?
slike- kakve su kvalitete? koliko sms stane na mob? i što me još zanima, da koja je trenutačna cijena i da li su ih dobili in blue color?
http://www.gsmarena.com/samsung_e530-1129.php
Tu ti piše...al evo
Battery Standard battery, Li-Ion 820 mAh
Stand-by Up to 200 h
Talk time Up to 5 h
- 80 MB internal memory for photos, video, music
- 4 MB for Java
- 3 MB for EMail
- 1.4 MB for MMS
- 200 short messages
i slika
http://img.gsmarena.com/i/pics/samsu...ng-e530-00.jpg
ja bi info od nekog tko ga ima, jer ovo sve sam i pročitala, a to ne mora značit da tako je i u praksi, ali hvala na odg.
Ja sam ga malo pogledao od frendice koja ga ima i ovak na brzinu mi se cini ko moj d500 u drugom kucistu. Ona je ful zadovoljna s mobom jedino kaj moram priznat da joj se nakon 2mj. poklopac vec malo klima... Baterija ce ti drzat 2-3 dana ko i na vecini mobova a za sms sad neznam al vjerojatno isto ko na d500 -kad napuni karticu prebaci se u mem telefona u koju stane 200 poruka.
pa ima mobitela na kojima traje i više, puno više nego 2-3 dana.. hvala an odgovoru!
Znam, al starijih il jeftinijih, uglavnom poanta je u manjem i losijem ekranu i nepostojanju kamere. Meni ni jedan s 1.3mpix nije drzao duze od 3 dana...
da, to si u pravu.. što više funkcija to baterija manje traje..
Ha da, nazalost je tak! N 8310 s baterijom starom najmanje 2 godine jos uvijek drzi po 5,6 dana kad ju zatrebam!
Al sve u svemu E530 se meni cini dobar mob, s d500 sam jako zadovoljan a E530 je manje-vise isti kolko sam na brzinu vidio osim dizajna naravno...
a jel možda znaš jel ima u plavoj boji u dućanima ili negdje..
probaj europatrade, sumnjam da ce netko imat prije nego oni... ali uvijek mozes pogeldat na crno u oglasniku...
Bookmarks