Ukratko: Neće se raspasti! Do kraja godine im treba 5 novih telefona, koji će u potpunosti zamjeniti postojeće (uključujući T68i, T200, T300, T600). Jedan već imaju a to je P800. Treba im topnotch MBT - nasljednik t68i, s boljim ekranom, novim dizajnom i potpuno novo razvijenim softwareom - BRZINA; BRZINA; POUZDANOST; BRZINA!!! MBT koji će nadje*** S55 i 6610.
Treba im 2 mid level telefona, koji če podržavati MMS, Javu, 3B, BT, imati ekran u boji i naravno potpuno novorazvijeni software.
Jedan entry level MBT, koji bi mogao biti T300... naravno ako mu poprave software.
Nadalje trebaju izbacit prve kombajn mobitele 3G, 2,5G!!!
Što se tiče prodaje, samo ću reći ovo: Nazovem danas EM, na njihovu info lajnu, i pitam koja je zadnja verzija softa za T68i. Čovjek mi odgovori, pazi sad:
[glow=red,2,300]ona koju imate u telefonu ???[/glow] ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
what the fu**? ja se pokušam izborit i reć da imam R2A, a znam da su poslije toga izašli R2B, R2E i vjerojatno R2F, ali me čovjek me uvjerava da je moja zadnja. a da ne pričam da se šuška i o R3A i R3B!!! znam reći ćete da to nema veze sa SE, ali kako nema? jel kupujete telefone od SE ili EM? Ko vam daje garanciju i servis? To je samo jedan od primjera, da vas ne zamaram s više. A ima ih. Dakle kompletna promjena menađmenta iznutra i ljudi. I to je pravi put. dosta za sad.

Odgovori uz citat
Bookmarks