Zanima me kako je najlakše resetirati mob da bude onakav kao kad sam ga kupio, znači bez ikakvih programa i podataka. Samo ono osnovno sto dolazi s mobom?
P.S. radi se o 6260
Zanima me kako je najlakše resetirati mob da bude onakav kao kad sam ga kupio, znači bez ikakvih programa i podataka. Samo ono osnovno sto dolazi s mobom?
P.S. radi se o 6260
meni-extra(ili nešto drugo)-memorijska kartica-izbor-ukloni mem. karticu-potvrdiš sa da-onda odmah ponovo izbor(ništa ne otvaraš mob niti ga gasiš, pa vadiš karticu)-formatiraj karticu isto potvrdiš sa da i to je to što se tiče kartice (sve što je bilo tu instalirano briše se, obično ljudi na karticu instaliraju programe, jer je interna memorija jako mala), a da vratiš na standardne postavke meni-tools-postavke-telefonopćenito-poč. post. telefona-kod (ako nije mjenjan onda je 12345). ako je nešto instalirano na telefon, deinstaliraš na ovaj način: meni-File Manager (kod tebe možda drugačije)-upravitelj aplikacija i tu nađeš sve što te ne zanima, pritisneš "C" i obrišeš-deinstaliraš.
Da, i ja uglavnom instaliram sve programe na karticu, osim onih programa poput fontova, video codeca... koji moraju ic tamo. Nego, zanimalo me ima li kakav program kojim bi pomoću kompa i bluetootha mogao tako nesto napravit. Kao npr kad se u my computeru krecemo po direktorijima cda, tako da isto mogu uci u memoriju moba? Tako bi bilo moguce dosta toga napravit sto je ovako samo na mobu teze...
...može se preko sTools programa napravit glavni reset moba, nisam radio ali sam vidio da ima ta opcija...
Nasao sam rjesenje... Prijatelj mi popravlja mobitele, pa mi ga on resetira mukte kad god treba![]()
Bookmarks