Ako tko zna kako se stavlja Divx na D600 molio bi ba pišu u ovom topicu,hvala
Ako tko zna kako se stavlja Divx na D600 molio bi ba pišu u ovom topicu,hvala
Trebaš ih pretvoriti u .3gp al nevjerujem da onda subtitleovi ostaju unutra,
pa prije nego što to napraviš ja ti savjetujem da pomoću različitih programa
ubaciš titl u sam film, te onda convertiraš film. Neznam sada točno kako da
ti bude najveća kvaliteta, no ako mi daš 2 dana, nađem ti stranicu s hrpu
3gp filmova. Inače program za convertirati jest:
http://www.freedownloadscenter.com/B...p-program.html
1. Evo ovako...dok sam imao Symiban (N7610) postojao je jedan program koji je pretvarao divix filmove (veće rezolucije) + posebno tekst (subtitle) u jedna zajednički fajl (manjih rezolucija sa tekstom uguranim u njega)... Mislim da se program zvao DVD2NOKIA...
2. onda bi vjerojatno taj fajl trebao uzeti i pretvoriti ga u .3gp ili .mp4 format i to bi trebalo biti to ja mislim...
Drugi način neznam kako bi prebacio tj. spojio tekst (subtitle) sa filmom (divix-om)... Jedino da se DVD rippa i prebaci u .3gp...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Nisam probo to raditi al se moze s novim DivX 6(>6) automatski ubacivati prijevod (tj. titl) ako pravis novi DivX. A ostali filmovi koje imas (stare odvojeni titl) je problem sto moras praviti rekompresiju znaci sve ponovo i to mozes raditi s Vritual Dub Mod-om!
Za njega ima filter koji ti automatski ubacuje tilt u film. Samo napominjem da se film onda mora ponovo komprestirati!!
E danas mi frend javio da se moze raditi s "AviSubtitler" programom!!
Kaze da nemoze biti jednostavniji za ubacivanje tilta u film. Pa ako neko oce neka proba, ja nisam isprobavao!!
(Normalno to se odnosi na divx filmove koje onda treba konvertirati u .3gp)
Bookmarks