i pogledaj javu, ima malo memorije, ima ogranicenje za aplikacije od 64kb, mozes staviti odredjen broj aplikacija........... skupa je ko suho zlato
Alcatel
Motorola
Nokia
Panasonic
Samsung
Siemens
SonyEricsson
Ostali
Pa kao prvo ne valja što se slike ne mogu pridružiti kontaktima (što npr. t68i ima već 2 godine), drugo MMS je totalno rudimentaran i nema nikakvih opcija koje se npr mogu naći u SE-ovima ili Siemensovima, nema bloototha... ma ima milion takvih stvari koje dokazuju da je nokia tehnološki zaostala u nekim segmentima za ostalim igračima. A najvažnije od svega - nevalja zato jer je to nokiaPoslao: bigboss
ma da, ajde reci sta ne valja da bas pogledam?!(NHF - malo se šalimo).
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
i pogledaj javu, ima malo memorije, ima ogranicenje za aplikacije od 64kb, mozes staviti odredjen broj aplikacija........... skupa je ko suho zlato
pa mislim da je 5MB memorije sasvim dostaPoslao: coma_zgb
nije 5 nego 4mb na 7250 i to je memorija na 7250, a pogledaj na nekim drugim nokijama 6100, 6610,7210,5100 i ono ogranicenje od 64mb....
dobro, a kolko memorije ima se t610??
nokia ima 4MB + 725kB
TO IMA SAMO NOKIA 7250 OSTALE IMAJU JAKO MALO onolko kolko sam napisao! sta nije istina i sta si zapeo samo na memoriju, ja sam i ostale stvari naveo
znam imam i 7250 i 6100, 6100 ima 725kb mem, ne znam sta mislis pod javom???
meni uopce nije bitno, svako ima svoj ukus i to je to, jel tak???
Pod javom misli da su aplikacije koje stavljaš u telefon ograničene u smislu koliko smiju imati memorije, bez obzira što u telefon stane više.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
eto covjek koji nema java telefon zna bolje od tebe, shvati da ima PUNO aplikacija koje su vece od 64kb i jos ogranicenje od 6 aplikacija, pa ja ih imam preko 100
Rekoh ti već imam ja iskustva s tim...Poslao: coma_zgb
eto covjek koji nema java telefon zna bolje od tebe...![]()
znam ali ipak ti su+igurno imas manje iskustva nego da imas telefoncek sa javom
Ne razumijem zašto se u ovo threadu pokazuje da je poslan post kad nije.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
zato što je poslan odgovor u anketu. o tome je već bilo riječi, a za takva pitanja postoji predviđen forum, a ne usred neke druge teme!
Eto, ja se upravo prebacio na Sagema My-X5m...
Pa bi to bio moj odgovor na ovaj thread![]()
She is my sin...
i kakav je? ja sam ga danas gledao u ht centru i malo sam ga imao u ruci i ćini mi se nekak da se ona najveća tipka malo klima, tj ima nekakav "prazan hod" ili kak bi to reko...Poslao: Zvonimir
Eto, ja se upravo prebacio na Sagema My-X5m...
Pa bi to bio moj odgovor na ovaj thread![]()
A pomalo i Dancal od kilu i pol
Dutch-AK47
Oh,pa ja zaboravih na ovaj thread.
Sada sam ponosni vlasnik Siemens M55-ice .
dobit ces emdalju casti fakat si đek
...i Nokie 3300...Poslao: Eminem
Oh,pa ja zaboravih na ovaj thread.
Sada sam ponosni vlasnik Siemens M55-ice .
Ja C60, a nadam se uskoro S65
totalno se slažemPoslao: dmi
Što je najzanimljivije izgleda sa je samo ime u pitanju da npr. LG izdao 7250 svi bi odobravali a kad Nokia nešto takvo izda onda...
W, jesi ti naucio kak se salju poruke na tom mobitelu?bumo i ja i velja potrazili manual na netu ak nisi jos
kaj brijes ti koji k
nokia 3650
SE,SE kako je ovo fora kad netko nađe anketu od prija 20 godina i kad glasa u anketi
Bookmarks